Country Candle Cilantro, Apple & Limewax melt

Country Candle Cilantro, Apple & Lime wax melt
Country Candle Cilantro, Apple & Lime wax melt
64 gr
4,00

Code: COC01188 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
PostNL
woensdag 9-12-2020
Persoonlijk ophalen
dinsdag 8-12-2020
UPS Air Mail
maandag 7-12-2020

Beschrijving van het parfum Country Candle Cilantro, Apple & Lime
Samenstelling

Was voor een aromalamp Country Candle Cilantro, Apple & Lime is naast een geurkaars een geweldig alternatief voor je interieur. Oplossen ervan in een aromalamp geeft een maximaal aroma-effect en creëert eenvoudig je eigen aroma volgens eigen idee en gemoedstoestand.

Kenmerken:

  • frisse geur
  • citrusgeur
  • kruidenaroma

Hoe te gebruiken:
Laat de smeltende was in de aromalamp nooit onbeheerd achter of in de buurt van licht ontbrandbare voorwerpen. Volg de bijgevoegde instructies. Laat het product niet binnen het bereik van kinderen of huisdieren.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Verbena , Thee , Limoen
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Peer , Perzik , Munt
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Perzik
Soorten huisgeur
citrus, kruiden, fris
Wax voor
aromalampen

Review Country Candle Cilantro, Apple & Lime