Country CandleApple Cider Cake geurkaars

Country Candle Apple Cider Cake geurkaars
Country Candle Apple Cider Cake geurkaars
453 gr

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: COC01753

Geurkaars Country Candle Apple Cider Cake geeft je huis een heerlijke geur om een gezellige sfeer te creëren waardoor je zich altijd goed voelt.

Kenmerken:

  • zoet aroma
  • fruitige geur
  • kruidig aroma
  • heerlijke geur
  • lange brandduur

Ingrediënten:

  • katoenen lont

Hoe te gebruiken:
Plaats de kaars op een voldoende hittebestendig oppervlak. Laat hem niet langer dan 4 uur branden. Laat hem nooit helemaal opbranden. Laat de brandende kaars nooit onbeheerd achter in de buurt van licht ontvlambare voorwerpen. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden. Laat de kaars altijd branden totdat minstens de volledige bovenste laag gesmolten is. Zo voorkom je dat er een kuiltje in de was ontstaat. Voor een optimaal brandproces raden we aan om de lont geregeld af te knippen tot de aanbevolen lengte.

Belangrijke informatie

Buiten het bereik van kinderen houden.
Volledige tekst

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Bitterkoekjes , Kaneel , Peer , Appel
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Toffee, Rode Wijn , Specerijen, boter
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Cacao , Vanille
Soorten huisgeur
zoet, fruitig, gourmand, kruidig
Type Lont
katoen
Aantal Lonten
2
Type Wax
andere
Materiaal
glas