Ga naar hoofdcontent

Goud

De effecten van goud op de huid waren al gekend in het Oude Egypte, waar goud gelinkt werd aan de eeuwige jeugd en vitaliteit. In de moderne cosmetica-industrie heeft dit natuurlijke ingrediënt een kleine 100 jaar een plaats en wordt het vandaag de dag beschouwd als een luxebestanddeel dat de huid opnieuw jeugdig en gezond maakt. In schoonheidsproducten wordt colloïdaal goud gebruikt dat gewonnen wordt via elektrolyse van microdeeltjes goud in gedemineraliseerde vorm.

Eigenschappen van goud

Goud heeft een sterke antioxiderende werking en kan de huid snel opnieuw soepel en helder maken. Bij regelmatig gebruik van schoonheidsproducten met goud verbetert ook de algemene conditie van de huid.

 

Effecten van goud op de huid

  • Beschermt de huid tegen oxiderende processen en draagt bij tot de regeneratie van de huid.
  • Bevordert de microcirculatie van het bloed en helpt om de bovenste huidlagen van zuurstof te voorzien.
  • Draagt bij tot reiniging van de huid en versnelt de afvoer van gifstoffen.
  • Dient als schild tegen ongunstige invloeden uit de omgeving.
  • Houdt de huid volmaakt gehydrateerd dankzij het vermogen om een grote hoeveelheid water aan zich te binden.
  • Versterkt de wanden van de bloedvaten en draagt bij tot het herstel van weefsels. Hierdoor wordt de huid opnieuw stevig en soepel.

Cosmetica met goud

Goud zit in gezichtscosmetica in de vorm van fijne plaatjes, meestal microdeeltjes die onzichtbaar zijn voor het blote oog. De huid neemt goud heel snel en gemakkelijk op en maakt voluit gebruik van de weldadige effecten ervan. Je hoeft niet bang te zijn dat je gaat glanzen of een gouden tint krijgt - je huid gaat er volmaakt helder uitzien zonder gouden ondertoon.

Op notino.nl vind je een breed aanbod aan producten met goud die je kan toevoegen aan de dagelijkse verzorging van een rijpe huid. Een dagcrème met goud en beschermingsfactor legt een beschermend schild op de huid tegen schadelijke invloeden uit de omgeving. Nachtproducten met goud zorgen dan weer voor regeneratie en voeding van de huid tijdens je slaap. Een gouden gezichtsmasker is een luxueus begin van elke schoonheidsritueel.

Cosmetica met goud, die geen goudkleurig spoor nalaten, vormen het geheim van een prachtig, stralend gezicht. Een gouden gezichtsmasker, gouden crème of gouden oogmasker,.. ontdek nu gezichtsverzorging die je schoonheidsritueel iets extra´s geeft!

volledige text text verbergen