Comodynes Self-TanningZelfbruinende Druppels voor het Gezicht

Comodynes Self-Tanning Zelfbruinende Druppels voor het Gezicht
Comodynes Self-Tanning Zelfbruinende Druppels voor het Gezicht
30 ml

Code: CMD3203 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Product beschrijving Comodynes Self-Tanning

Het zelfbruinende preparaat voor het gezicht Comodynes Self-Tanning geeft je huid een perfecte, natuurlijk gebruinde look.

Kenmerken:

  • geeft de huid een natuurlijke gouden bruining
  • effent de huidskleur
  • bevordert een natuurlijk en gezond uiterlijk van de huid
  • geeft het effect van intense bruining

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde instructies.

Kenmerken

Consistentie
fluid
Huidtype
voor alle huidtypes

Over het merk Comodynes

Comodynes is een merk dat aan de strengste eisen van de nieuwste concepten op het gebied van de cosmetica voldoet. Comodynes koppelt effectiviteit aan de strenge normen van de farmaceutische industrie en levert innovatieve, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige producten die zijn ontworpen voor de meest veeleisende klanten.

Comodynes maakt deel uit van de laboratoria van Dermofarm, een firma die voorop staat op het gebied van vernieuwende farmaceutische cosmetica. Al meer dan 40 jaar kijkt men hier vooruit, wordt op de wensen van de klant gereageerd, recepten geperfectioneerd en passende producten ontwikkeld. De cosmetica van Comodynes ontstaat uitsluitend in samenwerking met de laboratoria van Dermofarm. Het team van wetenschappers volgt altijd de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Comodynes betrad in 1996 de markt, toen de firma de eerste doekjes voor de verwijdering van make-up aanbood, wat een revolutionaire verandering op het gebied van de removers betekende. Sindsdien brengt de firma steeds weer nieuwe en intelligente oplossingen voor het moderne, snelle leven. En dat alles met behoud van de strengste controles op het gebied van de kwaliteit, veiligheid en werkzaamheid van haar producten.