ComodynesSelf-Tanning Towelette Zelfbruinende Doekje

Comodynes Self-Tanning Towelette Zelfbruinende Doekje
Comodynes Self-Tanning Towelette Zelfbruinende Doekje
8 st
10,80

Op voorraad | Code: CMD0007
1
PostNL
maandag 31-1-2022
Afhaallocaties
maandag 31-1-2022
UPS Air Mail
morgen al vrijdag 28-1-2022

Vind je het aanbrengen van zelfbruinende crèmes lastig? Met de Comodynes Self-Tanning zelfbruinende doekjes wordt dat een stuk eenvoudiger. Ze bevatten namelijk een natuurlijk zelfbruinend bestanddeel, dat de intensiteit van de bruining afstemt op de natuurlijke teint van je huid.

Bovendien bevatten ze precies de hoeveelheid voor een perfecte bruine teint voor je gezicht, hals en decolleté of je benen. Zo gebeurt het niet meer dat je na het aanbrengen van je zelfbruining een vlekkerig, oranje resultaat krijgt. Probeer deze simpele manier van veilig bruinen met gegarandeerd resultaat maar eens uit.

Eigenschappen:

  • geeft een natuurlijke bruining na 3 uur vanaf het aanbrengen
  • de bruine kleur blijft 4 dagen zitten
  • de intensiteit van de bruining past zich aan je teint aan
  • hydrateert de huid
  • bevat een ideale hoeveelheid voor je gezicht, hals en decolleté of je benen
  • 8 stuks per verpakking

Ingrediënten:

  • hydrateringscomplex – vormt een laagje op de huid en helpt haar daardoor vocht vast te houden
  • DHA Plus – reageert met de celeiwitten en creëert daardoor een natuurlijke bruiningstint; het effect houdt aan totdat de huidcellen worden vernieuwd

Aanbrengen:
Veeg met het doekje gelijkmatig over je gezicht, hals en decolleté of je benen. Na aanbrengen grondig je handen wassen.

Kenmerken

Huidtype
voor alle huidtypes
Huidtype
alle huidtypen

Comodynes is een merk dat aan de strengste eisen van de nieuwste concepten op het gebied van de cosmetica voldoet. Comodynes koppelt effectiviteit aan de strenge normen van de farmaceutische industrie en levert innovatieve, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige producten die zijn ontworpen voor de meest veeleisende klanten.

Comodynes maakt deel uit van de laboratoria van Dermofarm, een firma die voorop staat op het gebied van vernieuwende farmaceutische cosmetica. Al meer dan 40 jaar kijkt men hier vooruit, wordt op de wensen van de klant gereageerd, recepten geperfectioneerd en passende producten ontwikkeld. De cosmetica van Comodynes ontstaat uitsluitend in samenwerking met de laboratoria van Dermofarm. Het team van wetenschappers volgt altijd de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Comodynes betrad in 1996 de markt, toen de firma de eerste doekjes voor de verwijdering van make-up aanbood, wat een revolutionaire verandering op het gebied van de removers betekende. Sindsdien brengt de firma steeds weer nieuwe en intelligente oplossingen voor het moderne, snelle leven. En dat alles met behoud van de strengste controles op het gebied van de kwaliteit, veiligheid en werkzaamheid van haar producten.