Comodynes Self-Tanning

Zelfbruinende Doekje 8st.

Comodynes Self-Tanning Zelfbruinende Doekje 8st.
Comodynes Self-Tanning Zelfbruinende Doekje 8st.
Zelfbruinende Doekje 8st.
10,80

Code: CMD0007 | Meer dan 20 st. in voorraad
1
PostNL
donderdag 25-7-2019
UPS Air Mail
morgen al woensdag 24-7-2019
Comodynes Self-Tanning
Zelfbruinende Doekje 8st. | 10,80

Product beschrijving Comodynes Self-Tanning

Het zelfbruinende preparaat voor het gezicht Comodynes Self-Tanning geeft je huid een perfecte, natuurlijk gebruinde look.

Kenmerken:

  • geeft de huid een natuurlijke gouden bruining
  • hydrateert en voedt intensief
  • geeft het effect van intense bruining
  • het is gemakkelijk uit te smeren en wordt uitstekend geabsorbeerd
  • effent de huidskleur

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde instructies. Na gebruik de handen grondig wassen.

Kenmerken

Consistentie
doekjes
Huidtype
voor alle huidtypes
Huidtype
alle huidtypen

Over het merk Comodynes

Comodynes is een merk dat aan de strengste eisen van de nieuwste concepten op het gebied van de cosmetica voldoet. Comodynes koppelt effectiviteit aan de strenge normen van de farmaceutische industrie en levert innovatieve, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige producten die zijn ontworpen voor de meest veeleisende klanten.

Comodynes maakt deel uit van de laboratoria van Dermofarm, een firma die voorop staat op het gebied van vernieuwende farmaceutische cosmetica. Al meer dan 40 jaar kijkt men hier vooruit, wordt op de wensen van de klant gereageerd, recepten geperfectioneerd en passende producten ontwikkeld. De cosmetica van Comodynes ontstaat uitsluitend in samenwerking met de laboratoria van Dermofarm. Het team van wetenschappers volgt altijd de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Comodynes betrad in 1996 de markt, toen de firma de eerste doekjes voor de verwijdering van make-up aanbood, wat een revolutionaire verandering op het gebied van de removers betekende. Sindsdien brengt de firma steeds weer nieuwe en intelligente oplossingen voor het moderne, snelle leven. En dat alles met behoud van de strengste controles op het gebied van de kwaliteit, veiligheid en werkzaamheid van haar producten.