ComodynesSelf-Tanning Fresh Water Zelfbruinende Mist voor Lichaam en Gezicht

Comodynes Self-Tanning Fresh Water Zelfbruinende Mist  voor Lichaam en Gezicht
Comodynes Self-Tanning Fresh Water Zelfbruinende Mist  voor Lichaam en Gezicht
Aanbevolen detailhandelsprijs
29,50

Je bespaart 19%
100 ml
23,80

Op voorraad | Code: CMD03247
1
PostNL
woensdag 26-1-2022
Afhaallocaties
woensdag 26-1-2022
UPS Air Mail
woensdag 26-1-2022

Het product Comodynes Self-Tanning Fresh Water helpt je snel en gemakkelijk een mooie gebruinde teint te verkrijgen, alsof je aan zee bent geweest.

Kenmerken:

  • maakt geleidelijk de tint van de huid donkerder
  • eenvoudig aan te brengen
  • het bruinende effect is natuurlijk
  • geeft de huid een gezonde, gebruinde look
  • kan worden gebruikt op gezicht en lichaam

Hoe te gebruiken:
Schud de container voor het gebruik grondig en spuit vanaf een voldoende afstand over de hele huid van de voeten. Laat drogen. Was na het aanbrengen je handen grondig.

Kenmerken

Huidtype
alle huidtypen

Comodynes is een merk dat aan de strengste eisen van de nieuwste concepten op het gebied van de cosmetica voldoet. Comodynes koppelt effectiviteit aan de strenge normen van de farmaceutische industrie en levert innovatieve, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige producten die zijn ontworpen voor de meest veeleisende klanten.

Comodynes maakt deel uit van de laboratoria van Dermofarm, een firma die voorop staat op het gebied van vernieuwende farmaceutische cosmetica. Al meer dan 40 jaar kijkt men hier vooruit, wordt op de wensen van de klant gereageerd, recepten geperfectioneerd en passende producten ontwikkeld. De cosmetica van Comodynes ontstaat uitsluitend in samenwerking met de laboratoria van Dermofarm. Het team van wetenschappers volgt altijd de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Comodynes betrad in 1996 de markt, toen de firma de eerste doekjes voor de verwijdering van make-up aanbood, wat een revolutionaire verandering op het gebied van de removers betekende. Sindsdien brengt de firma steeds weer nieuwe en intelligente oplossingen voor het moderne, snelle leven. En dat alles met behoud van de strengste controles op het gebied van de kwaliteit, veiligheid en werkzaamheid van haar producten.