Comodynes Make-up Remover Micellar Solution

Make-up Remover Doekjes voor Droge Huid

Comodynes Make-up Remover Micellar Solution Make-up Remover Doekjes  voor Droge Huid
Comodynes Make-up Remover Micellar Solution Make-up Remover Doekjes  voor Droge Huid
Comodynes Make-up Remover Micellar Solution Make-up Remover Doekjes  voor Droge Huid
20 st
4,90

Code: CMD0017 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
Cadeautje voor jou
Koop voor minstens € 29 aan huidverzorging of make-up producten en maak een keuze in het winkelmandje uit verschillende Saffee huidverzorgingsproducten.
PostNL
vrijdag 26-4-2019
Comodynes Make-up Remover Micellar Solution
20 st | 4,90

Beschrijving van de cosmetica Comodynes Make-up Remover Micellar Solution

U zult de reinigingsdoekjes Comodynes Make-up Remover waarderen om hun handigheid niet alleen onderweg, maar ook bij de alledaagse avondroutine van de huidverzorging.

Kenmerken:

  • irriteert niet en maakt de huid niet droog
  • verwijdert effectief de make-up van de huid
  • hydrateert en voedt de huid
  • Frissen de huid op en toniseren hem
  • praktische verpakking voor op reis
  • Heeft verfrissende en rustgevende effecten

Hoe te gebruiken:
Neem het doekje uit en veeg alle make-up en onzuiverheden af. Sluit na gebruik de verpakking goed af om het uitdrogen van de doekjes te voorkomen.

Kenmerken

Consistentie
doekjes
Huidtype
droog

Over het merk Comodynes

Comodynes is een merk dat aan de strengste eisen van de nieuwste concepten op het gebied van de cosmetica voldoet. Comodynes koppelt effectiviteit aan de strenge normen van de farmaceutische industrie en levert innovatieve, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige producten die zijn ontworpen voor de meest veeleisende klanten.

Comodynes maakt deel uit van de laboratoria van Dermofarm, een firma die voorop staat op het gebied van vernieuwende farmaceutische cosmetica. Al meer dan 40 jaar kijkt men hier vooruit, wordt op de wensen van de klant gereageerd, recepten geperfectioneerd en passende producten ontwikkeld. De cosmetica van Comodynes ontstaat uitsluitend in samenwerking met de laboratoria van Dermofarm. Het team van wetenschappers volgt altijd de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Comodynes betrad in 1996 de markt, toen de firma de eerste doekjes voor de verwijdering van make-up aanbood, wat een revolutionaire verandering op het gebied van de removers betekende. Sindsdien brengt de firma steeds weer nieuwe en intelligente oplossingen voor het moderne, snelle leven. En dat alles met behoud van de strengste controles op het gebied van de kwaliteit, veiligheid en werkzaamheid van haar producten.