Comodynes Make-up Remover Micellar Solution

Make-up Remover Doekjes voor Droge Huid

Comodynes Make-up Remover Micellar Solution Make-up Remover Doekjes  voor Droge Huid
Comodynes Make-up Remover Micellar Solution Make-up Remover Doekjes  voor Droge Huid
20 st
4,90

Code: CMD0017 | Meer dan 20 st. in voorraad
1
PostNL
maandag 26-8-2019
UPS Air Mail
maandag 26-8-2019
Comodynes Make-up Remover Micellar Solution
20 st | 4,90

Product beschrijving Comodynes Make-up Remover Micellar Solution

Kenmerken:

  • verwijdert effectief de make-up van de huid
  • Heeft verfrissende en rustgevende effecten

Kenmerken

Consistentie
doekjes
Huidtype
droog

Over het merk Comodynes

Comodynes is een merk dat aan de strengste eisen van de nieuwste concepten op het gebied van de cosmetica voldoet. Comodynes koppelt effectiviteit aan de strenge normen van de farmaceutische industrie en levert innovatieve, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige producten die zijn ontworpen voor de meest veeleisende klanten.

Comodynes maakt deel uit van de laboratoria van Dermofarm, een firma die voorop staat op het gebied van vernieuwende farmaceutische cosmetica. Al meer dan 40 jaar kijkt men hier vooruit, wordt op de wensen van de klant gereageerd, recepten geperfectioneerd en passende producten ontwikkeld. De cosmetica van Comodynes ontstaat uitsluitend in samenwerking met de laboratoria van Dermofarm. Het team van wetenschappers volgt altijd de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Comodynes betrad in 1996 de markt, toen de firma de eerste doekjes voor de verwijdering van make-up aanbood, wat een revolutionaire verandering op het gebied van de removers betekende. Sindsdien brengt de firma steeds weer nieuwe en intelligente oplossingen voor het moderne, snelle leven. En dat alles met behoud van de strengste controles op het gebied van de kwaliteit, veiligheid en werkzaamheid van haar producten.