Comodynes Make-up Remover Creamy Milk

Make-up Remover Doekjes voor Zeer Droge Huid

Comodynes Make-up Remover Creamy Milk Make-up Remover Doekjes  voor Zeer Droge Huid
Comodynes Make-up Remover Creamy Milk Make-up Remover Doekjes  voor Zeer Droge Huid
20 st
5,00

Code: CMD0012 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Bestel voor minimaal € 40 en kies een zomers cadeau in het winkelmandje.
PostNL
dinsdag 23-7-2019
UPS Air Mail
dinsdag 23-7-2019
Comodynes Make-up Remover Creamy Milk
20 st | 5,00

Product beschrijving Comodynes Make-up Remover Creamy Milk

Kenmerken:

  • Heeft verfrissende en rustgevende effecten

Kenmerken

Consistentie
doekjes
Huidtype
droog

Over het merk Comodynes

Comodynes is een merk dat aan de strengste eisen van de nieuwste concepten op het gebied van de cosmetica voldoet. Comodynes koppelt effectiviteit aan de strenge normen van de farmaceutische industrie en levert innovatieve, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige producten die zijn ontworpen voor de meest veeleisende klanten.

Comodynes maakt deel uit van de laboratoria van Dermofarm, een firma die voorop staat op het gebied van vernieuwende farmaceutische cosmetica. Al meer dan 40 jaar kijkt men hier vooruit, wordt op de wensen van de klant gereageerd, recepten geperfectioneerd en passende producten ontwikkeld. De cosmetica van Comodynes ontstaat uitsluitend in samenwerking met de laboratoria van Dermofarm. Het team van wetenschappers volgt altijd de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Comodynes betrad in 1996 de markt, toen de firma de eerste doekjes voor de verwijdering van make-up aanbood, wat een revolutionaire verandering op het gebied van de removers betekende. Sindsdien brengt de firma steeds weer nieuwe en intelligente oplossingen voor het moderne, snelle leven. En dat alles met behoud van de strengste controles op het gebied van de kwaliteit, veiligheid en werkzaamheid van haar producten.