Clinique True BronzeBronzing Poeder

Clinique True Bronze Bronzing Poeder
Clinique True Bronze Bronzing Poeder
Aanbevolen detailhandelsprijs
34,00

Je bespaart 12%
Tint 03 Sunblushed 9,6 gr
29,80

Code: CLK0299 | Op voorraad
1
PostNL
zaterdag 11-7-2020
UPS Air Mail
morgen al vrijdag 10-7-2020

Product beschrijving Clinique True Bronze
Kenmerken

De bronzer Clinique True Bronze perfectioneert de huid en heeft een licht gebruind effect.

Kenmerken:

  • geeft de huid een bronzen tint
  • het product is geschikt om contouren aan te brengen
  • beïnvloedt de huid op natuurlijke wijze

Hoe te gebruiken:
Breng aan de zijkanten van je voorhoofd aan, onder de jukbeenderen, op de onderkant van je kin of aan zijkanten van je neus om je gezicht te definiëren.

Kenmerken

Consistentie
poeder
Huidtype
voor alle huidtypes

Over het merk Clinique

Het merk Clinique merk werd in 1968 opgericht door Estée Lauder. De impuls hiervoor was een interview met de dermatoloog dat gepubliceerd werd in het modetijdschrift Vogue. Een vraag die haar in het artikel gesteld werd inspireerde haar om topklasse hypoallergene cosmetica te gaan produceren voor elk huidtype.

De cosmetica van Clinique biedt vele producten voor een perfecte make-up, parfums voor vrouwen en mannen en complete verzorging voor lichaam en huid voor zowel mannen als vrouwen. Alle Clinique huidverzorging is 100% parfumvrij en onderworpen aan strenge allergietesten, waardoor het zelfs geschikt is voor de meest gevoelige huid.

De kracht van de producten is gebaseerd op complete cosmetische lijnen die direct door dermatologen worden ontwikkeld. Het schoonheidsconcept van Clinique voor de huidverzorging in drie stappen is uniek. Alleen daarom al is de cosmetica van Clinique de ideale, de geschiktste en gemakkelijkste dagelijkse verzorging. Geniet van de resultaten van dit cosmeticamerk dat adequaat beantwoordt aan de eisen die jouw huid stelt.

Review Clinique True Bronze