Clinique Stay Matte

Matterende Poeder voor Vette Huid

Clinique Stay Matte Matterende Poeder  voor Vette Huid
32,00

Je bespaart 12%
Tint 01 Stay Buff 7,6 gr
28,10

Code: CLK0255 | Meer dan 20 st. in voorraad

Het product kan een andere verpakking hebben dan op de afbeelding getoond wordt.

st
PostNL
donderdag 23-5-2019
Clinique Stay Matte
Tint 01 Stay Buff 7,6 gr | 28,10

Beschrijving van de cosmetica Clinique Stay Matte

Het poeder Clinique Stay Matte fixeert perfect de make-up en geeft je huid een fluwelige uitstraling

Kenmerken:

  • absorbeert overtollige talg zonder de huid uit te drogen
  • bedekt de onvolkomenheden van de huid en effent de tint
  • geeft de huid een fluwelen effect

Hoe te gebruiken:
Fixeer je make-up met een spons of kwast. Breng het poeder aan op het gezicht om de huid mat te maken of de make-up te fixeren.

Over het merk Clinique

Het merk Clinique merk werd in 1968 opgericht door Estée Lauder. De impuls hiervoor was een interview met de dermatoloog dat gepubliceerd werd in het modetijdschrift Vogue. Een vraag die haar in het artikel gesteld werd inspireerde haar om topklasse hypoallergene cosmetica te gaan produceren voor elk huidtype.

De cosmetica van Clinique biedt vele producten voor een perfecte make-up, parfums voor vrouwen en mannen en complete verzorging voor lichaam en huid voor zowel mannen als vrouwen. Alle Clinique huidverzorging is 100% parfumvrij en onderworpen aan strenge allergietesten, waardoor het zelfs geschikt is voor de meest gevoelige huid.

De kracht van de producten is gebaseerd op complete cosmetische lijnen die direct door dermatologen worden ontwikkeld. Het schoonheidsconcept van Clinique voor de huidverzorging in drie stappen is uniek. Alleen daarom al is de cosmetica van Clinique de ideale, de geschiktste en gemakkelijkste dagelijkse verzorging. Geniet van de resultaten van dit cosmeticamerk dat adequaat beantwoordt aan de eisen die jouw huid stelt.