Clinique Sonic System

Huid Reinigingsborsteltje Vervangende Kop

Clinique Sonic System Huid Reinigingsborsteltje  Vervangende  Kop
Huid Reinigingsborsteltje Vervangende Kop
18,10

Code: CLK1481 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
woensdag 22-5-2019
Clinique Sonic System
Huid Reinigingsborsteltje Vervangende Kop | 18,10

Beschrijving van de cosmetica Clinique Sonic System

De elektrische reinigingsborstel Clinique Sonic System Sonic System verwijdert perfect vuil, talg en dode huidcellen van je huid.

Kenmerken:

  • reinigt de poriën tot in de diepte
  • verwijdert effectief mee-eters
  • masseert zacht het gezicht
  • laat de huid soepel en fris achter
  • Verwijdert de resten van de make-up

Hoe te gebruiken:
Bevochtig het gezicht en breng het reinigingsmiddel aan. Masseer zachtjes het gezicht. Raadpleeg de bijgevoegde handleiding voor meer informatie over het gebruik.

Kenmerken

Soort aansluiting
Draadloos / Netstroom

Over het merk Clinique

Het merk Clinique merk werd in 1968 opgericht door Estée Lauder. De impuls hiervoor was een interview met de dermatoloog dat gepubliceerd werd in het modetijdschrift Vogue. Een vraag die haar in het artikel gesteld werd inspireerde haar om topklasse hypoallergene cosmetica te gaan produceren voor elk huidtype.

De cosmetica van Clinique biedt vele producten voor een perfecte make-up, parfums voor vrouwen en mannen en complete verzorging voor lichaam en huid voor zowel mannen als vrouwen. Alle Clinique huidverzorging is 100% parfumvrij en onderworpen aan strenge allergietesten, waardoor het zelfs geschikt is voor de meest gevoelige huid.

De kracht van de producten is gebaseerd op complete cosmetische lijnen die direct door dermatologen worden ontwikkeld. Het schoonheidsconcept van Clinique voor de huidverzorging in drie stappen is uniek. Alleen daarom al is de cosmetica van Clinique de ideale, de geschiktste en gemakkelijkste dagelijkse verzorging. Geniet van de resultaten van dit cosmeticamerk dat adequaat beantwoordt aan de eisen die jouw huid stelt.