Clinique Self Sun

Zelfbruinende Body Lotion

Clinique Self Sun Zelfbruinende Body Lotion
29,00

Je bespaart 15%
Tint Light/Medium 125 ml
24,70

Code: CLK1926 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
PostNL
dinsdag 21-5-2019
Clinique Self Sun
Tint Light/Medium 125 ml | 24,70

Beschrijving van de cosmetica Clinique Self Sun

Het zelfbruinende lichaamspreparaat Clinique Self Sun is een garantie voor een prachtig gebruinde huid gedurende het hele jaar.

Kenmerken:

  • geeft de huid een gezonde, gebruinde look
  • laat geen vlekken achter
  • hydrateert en voedt

Ingrediënten:

  • het product is niet-comedogeen

Hoe te gebruiken:
Breng een voldoende hoeveelheid van het product aan op de huid van het hele lichaam. Grondig en gelijkmatig uitwrijven. Gebruik voor het beste resultaat een applicatiehandschoen. Na gebruik de handen grondig wassen.

Kenmerken

Consistentie
melk
Huidtype
alle huidtypen

Over het merk Clinique

Het merk Clinique merk werd in 1968 opgericht door Estée Lauder. De impuls hiervoor was een interview met de dermatoloog dat gepubliceerd werd in het modetijdschrift Vogue. Een vraag die haar in het artikel gesteld werd inspireerde haar om topklasse hypoallergene cosmetica te gaan produceren voor elk huidtype.

De cosmetica van Clinique biedt vele producten voor een perfecte make-up, parfums voor vrouwen en mannen en complete verzorging voor lichaam en huid voor zowel mannen als vrouwen. Alle Clinique huidverzorging is 100% parfumvrij en onderworpen aan strenge allergietesten, waardoor het zelfs geschikt is voor de meest gevoelige huid.

De kracht van de producten is gebaseerd op complete cosmetische lijnen die direct door dermatologen worden ontwikkeld. Het schoonheidsconcept van Clinique voor de huidverzorging in drie stappen is uniek. Alleen daarom al is de cosmetica van Clinique de ideale, de geschiktste en gemakkelijkste dagelijkse verzorging. Geniet van de resultaten van dit cosmeticamerk dat adequaat beantwoordt aan de eisen die jouw huid stelt.