Clinique Pep-Start

Reinigende Gezichtsdokjes

Clinique Pep-Start Reinigende Gezichtsdokjes
Clinique Pep-Start Reinigende Gezichtsdokjes
Clinique Pep-Start Reinigende Gezichtsdokjes
50 st
16,90

Code: CLK2091 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
vrijdag 22-2-2019
Clinique Pep-Start
50 st | 16,90

Beschrijving van de cosmetica Clinique Pep-Start

U zult de reinigingsdoekjes Clinique Pep-Start waarderen om hun handigheid niet alleen onderweg, maar ook bij de alledaagse avondroutine van de huidverzorging.

Kenmerken:

  • reinigen de huid van talg en onzuiverheden
  • Frissen de huid op en toniseren hem
  • praktische verpakking voor op reis
  • hydrateert en voedt de huid
  • irriteert niet en maakt de huid niet droog

Hoe te gebruiken:
Neem het doekje uit en veeg alle make-up en onzuiverheden af. Sluit na gebruik de verpakking goed af om het uitdrogen van de doekjes te voorkomen.

Kenmerken

Consistentie
doekjes
Huidtype
voor alle huidtypes

Over het merk Clinique

Het merk Clinique zag het licht in 1968. De impuls hiertoe was voor de stichtster Estée Lauder een interview met een dermatoloog dat gepubliceerd was in het modeblad Vogue. De inhoud van het artikel inspireerde haar om eersteklas hypoallergene cosmetica voor elk huidtype te creëren.

Clinique biedt een complete set producten voor de perfecte make-up, huid- en lichaamsverzorging, evenals parfums voor mannen en vrouwen. Ook werd de speciale lijn Clinique Medical ontwikkeld, die bestemd is voor pre- en post-operatieve huidverzorging en alleen verkrijgbaar is bij artsen.

De producten van Clinique zijn ongeparfumeerd en bevatten geen allergenen, dus ze zijn geschikt voor de allergevoeligste huid. Ze trekken zeker de belangstelling van alle personen die last hebben van allergieën en een geschikte cosmetica zoeken.