Clinique Happy

Bodycrème voor Vrouwen 200 ml

Clinique Happy Bodycrème voor Vrouwen  200 ml
Clinique Happy Bodycrème voor Vrouwen  200 ml
39,00

Je bespaart 15%
200 ml
33,10

Code: CNE0023 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 28-5-2019
Clinique Happy
200 ml | 33,10

Beschrijving van het parfum Clinique Happy

De geparfumeerde body-crème Clinique Happy Happy wordt een integraal onderdeel van je dagelijkse huidverzorging. Hydrateert perfect, voedt en geeft een onweerstaanbare geur van het parfum uit dezelfde lijn.

Samenstelling

Topnoten
Citrusvruchten , Laulier , Mandarijn
Hartnoten
Bloemige Noten , Orchidee
Basisnoten
Lelie , Magnolia , Mimosa

Over het merk Clinique

Het merk Clinique merk werd in 1968 opgericht door Estée Lauder. De impuls hiervoor was een interview met de dermatoloog dat gepubliceerd werd in het modetijdschrift Vogue. Een vraag die haar in het artikel gesteld werd inspireerde haar om topklasse hypoallergene cosmetica te gaan produceren voor elk huidtype.

De cosmetica van Clinique biedt vele producten voor een perfecte make-up, parfums voor vrouwen en mannen en complete verzorging voor lichaam en huid voor zowel mannen als vrouwen. Alle Clinique huidverzorging is 100% parfumvrij en onderworpen aan strenge allergietesten, waardoor het zelfs geschikt is voor de meest gevoelige huid.

De kracht van de producten is gebaseerd op complete cosmetische lijnen die direct door dermatologen worden ontwikkeld. Het schoonheidsconcept van Clinique voor de huidverzorging in drie stappen is uniek. Alleen daarom al is de cosmetica van Clinique de ideale, de geschiktste en gemakkelijkste dagelijkse verzorging. Geniet van de resultaten van dit cosmeticamerk dat adequaat beantwoordt aan de eisen die jouw huid stelt.

Beoordeling Clinique Happy

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!