CliniqueNon-Aerosol Hairspray Haarspray met Light Hold

Clinique Non-Aerosol Hairspray Haarspray met Light Hold
Clinique Non-Aerosol Hairspray Haarspray met Light Hold
250 ml

Code: CLK05819 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving Clinique Non-Aerosol Hairspray
Kenmerken

De haarlak Clinique Non-Aerosol Hairspray fixeert je kapsel voor lange tijd en zorgt zodanig voor maximale controle over je haar.

Kenmerken:

  • het product beschadigt het haar niet
  • kleeft het haar niet samen en geeft het haar een natuurlijke uitstraling
  • natuurlijke fixatie

Hoe te gebruiken:
Spuit op droog haar van een afstand van 20–30 cm.

Kenmerken

Haartype
alle haartypen
Type hoofdhuid
alle hoofdhuidtypen
Niveau van fixatie
lichte fixatie

Over het merk Clinique

Het merk Clinique merk werd in 1968 opgericht door Estée Lauder. De impuls hiervoor was een interview met de dermatoloog dat gepubliceerd werd in het modetijdschrift Vogue. Een vraag die haar in het artikel gesteld werd inspireerde haar om topklasse hypoallergene cosmetica te gaan produceren voor elk huidtype.

De cosmetica van Clinique biedt vele producten voor een perfecte make-up, parfums voor vrouwen en mannen en complete verzorging voor lichaam en huid voor zowel mannen als vrouwen. Alle Clinique huidverzorging is 100% parfumvrij en onderworpen aan strenge allergietesten, waardoor het zelfs geschikt is voor de meest gevoelige huid.

De kracht van de producten is gebaseerd op complete cosmetische lijnen die direct door dermatologen worden ontwikkeld. Het schoonheidsconcept van Clinique voor de huidverzorging in drie stappen is uniek. Alleen daarom al is de cosmetica van Clinique de ideale, de geschiktste en gemakkelijkste dagelijkse verzorging. Geniet van de resultaten van dit cosmeticamerk dat adequaat beantwoordt aan de eisen die jouw huid stelt.

Review Clinique Non-Aerosol Hairspray