Clinique For Men

Reinigingszeep voor Normale tot Vette Huid

Clinique For Men Reinigingszeep voor Normale tot Vette Huid
Clinique For Men Reinigingszeep voor Normale tot Vette Huid
Clinique For Men Reinigingszeep voor Normale tot Vette Huid
150 gr
15,70

Code: CLK1981 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
woensdag 24-4-2019
Clinique For Men
150 gr | 15,70

Beschrijving van de cosmetica Clinique For Men

De reinigingszeep Clinique For Men For Men wast voorzichtig maar grondig de huid van het gehele gezicht en ontdoet hem van de overbodige talg. De huid blijft na het gebruik van zeep perfect schoon, zacht en soepel.

Kenmerken:

  • reinigt de huid in de diepte
  • regelt de talgproductie van de huid
  • maakt de huid soepel en fris
  • verzacht de huid voor het scheren
  • speciaal ontwikkeld voor mannenhuid

Hoe te gebruiken:
Na het afspoelen van je gezicht met warm water breng je met zachte cirkelvormige bewegingen zeep aan, laat schuimen en spoelt opnieuw af.

Kenmerken

Consistentie
zeep
Huidtype
normaal, vet

Over het merk Clinique

Het merk Clinique merk werd in 1968 opgericht door Estée Lauder. De impuls hiervoor was een interview met de dermatoloog dat gepubliceerd werd in het modetijdschrift Vogue. Een vraag die haar in het artikel gesteld werd inspireerde haar om topklasse hypoallergene cosmetica te gaan produceren voor elk huidtype.

De cosmetica van Clinique biedt vele producten voor een perfecte make-up, parfums voor vrouwen en mannen en complete verzorging voor lichaam en huid voor zowel mannen als vrouwen. Alle Clinique huidverzorging is 100% parfumvrij en onderworpen aan strenge allergietesten, waardoor het zelfs geschikt is voor de meest gevoelige huid.

De kracht van de producten is gebaseerd op complete cosmetische lijnen die direct door dermatologen worden ontwikkeld. Het schoonheidsconcept van Clinique voor de huidverzorging in drie stappen is uniek. Alleen daarom al is de cosmetica van Clinique de ideale, de geschiktste en gemakkelijkste dagelijkse verzorging. Geniet van de resultaten van dit cosmeticamerk dat adequaat beantwoordt aan de eisen die jouw huid stelt.