Clinique SunBeschermende Huidcrème SPF 50

Clinique Sun Beschermende Huidcrème SPF 50
Clinique Sun Beschermende Huidcrème SPF 50
50 ml
24,90

Code: CLK04449 | Meer dan 5 st. in voorraad
1

Er zijn producten toegevoegd aan je winkelmandje

Clinique Sun Beschermende Huidcrème SPF 50
| 1 st | 24,90
PostNL
donderdag 17-10-2019
UPS Air Mail
woensdag 16-10-2019

Product beschrijving Clinique Sun

Het preparaat Clinique Sun Sun biedt je gezicht betrouwbare bescherming tegen zonnestraling.

Kenmerken:

  • absorbeert snel
  • beschermt de huid tegen voortijdige veroudering
  • beschermt de huid tegen UVA- en UVB-straling

Hoe te gebruiken:
Gebruik het product ongeveer 20 minuten vóórdat u de huid aan de zon blootstelt. Herhaal zo nodig, vooral na het baden, als je zweet en je huid droogt met een handdoek. Blijf niet te lang in de zon, ook al heb je middelen tegen verbranding door zonlicht gebruikt. Stel kleine kinderen niet bloot aan direct zonlicht.

Kenmerken

Beschermingsfactor
hoge bescherming (SPF 30 – SPF 50)
Consistentie
crème
Huidtype
voor alle huidtypes

Over het merk Clinique

Het merk Clinique merk werd in 1968 opgericht door Estée Lauder. De impuls hiervoor was een interview met de dermatoloog dat gepubliceerd werd in het modetijdschrift Vogue. Een vraag die haar in het artikel gesteld werd inspireerde haar om topklasse hypoallergene cosmetica te gaan produceren voor elk huidtype.

De cosmetica van Clinique biedt vele producten voor een perfecte make-up, parfums voor vrouwen en mannen en complete verzorging voor lichaam en huid voor zowel mannen als vrouwen. Alle Clinique huidverzorging is 100% parfumvrij en onderworpen aan strenge allergietesten, waardoor het zelfs geschikt is voor de meest gevoelige huid.

De kracht van de producten is gebaseerd op complete cosmetische lijnen die direct door dermatologen worden ontwikkeld. Het schoonheidsconcept van Clinique voor de huidverzorging in drie stappen is uniek. Alleen daarom al is de cosmetica van Clinique de ideale, de geschiktste en gemakkelijkste dagelijkse verzorging. Geniet van de resultaten van dit cosmeticamerk dat adequaat beantwoordt aan de eisen die jouw huid stelt.