Clinique Aromatics Elixir

Bodylotion voor Vrouwen 200 ml

Clinique Aromatics Elixir Bodylotion  voor Vrouwen  200 ml
Clinique Aromatics Elixir Bodylotion  voor Vrouwen  200 ml
Clinique Aromatics Elixir Bodylotion  voor Vrouwen  200 ml
200 ml
26,40

Code: CNE0051 | Meer dan 20 st. in voorraad

Dit product is al zonder cellofaan door de fabrikant verpakt.

st
GLS
dinsdag 26-3-2019
Clinique Aromatics Elixir
200 ml | 26,40

Beschrijving van het parfum Clinique Aromatics Elixir

De bodymilk Clinique Aromatics Elixir is een perfecte aanvulling op de geur van de gelijknamige reeks. De melk voedt effectief je huid en geeft hem de zo nodige hydratatie. Bij regelmatig gebruik zal je huid fluweelzacht en onweerstaanbaar soepel zijn.

Over het merk Clinique

Het merk Clinique zag het licht in 1968. De impuls hiertoe was voor de stichtster Estée Lauder een interview met een dermatoloog dat gepubliceerd was in het modeblad Vogue. De inhoud van het artikel inspireerde haar om eersteklas hypoallergene cosmetica voor elk huidtype te creëren.

Clinique biedt een complete set producten voor de perfecte make-up, huid- en lichaamsverzorging, evenals parfums voor mannen en vrouwen. Ook werd de speciale lijn Clinique Medical ontwikkeld, die bestemd is voor pre- en post-operatieve huidverzorging en alleen verkrijgbaar is bij artsen.

De producten van Clinique zijn ongeparfumeerd en bevatten geen allergenen, dus ze zijn geschikt voor de allergevoeligste huid. Ze trekken zeker de belangstelling van alle personen die last hebben van allergieën en een geschikte cosmetica zoeken.

Beoordeling Clinique Aromatics Elixir

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!