Clinique All About Eyes

Cosmetica Set (voor Oogcontouren)

Clinique All About Eyes Cosmetica Set  (voor Oogcontouren)
Clinique All About Eyes Cosmetica Set  (voor Oogcontouren)
Clinique All About Eyes Cosmetica Set  (voor Oogcontouren)

Code: CLK03097 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Set bevat: All About Eyes Eye Cream to Treat Swelling and Dark Circles 15 ml + Take The Day Off Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips 30 ml + High Impact Volumizing Mascara 01 Black 3,5 ml + Cosmetic Bag

Kenmerken

Huidtype
voor alle huidtypes
Leeftijd
alle leeftijden
Set variant
Cosmetica Set, Gift Set

Over het merk Clinique

Het merk Clinique zag het licht in 1968. De impuls hiertoe was voor de stichtster Estée Lauder een interview met een dermatoloog dat gepubliceerd was in het modeblad Vogue. De inhoud van het artikel inspireerde haar om eersteklas hypoallergene cosmetica voor elk huidtype te creëren.

Clinique biedt een complete set producten voor de perfecte make-up, huid- en lichaamsverzorging, evenals parfums voor mannen en vrouwen. Ook werd de speciale lijn Clinique Medical ontwikkeld, die bestemd is voor pre- en post-operatieve huidverzorging en alleen verkrijgbaar is bij artsen.

De producten van Clinique zijn ongeparfumeerd en bevatten geen allergenen, dus ze zijn geschikt voor de allergevoeligste huid. Ze trekken zeker de belangstelling van alle personen die last hebben van allergieën en een geschikte cosmetica zoeken.