Clinique All About Eyes

Cosmetica Set (voor Oogcontouren)

Clinique All About Eyes Cosmetica Set  (voor Oogcontouren)
Clinique All About Eyes Cosmetica Set  (voor Oogcontouren)
34,90

Code: CLK03097 | Meer dan 20 st. in voorraad

All About Eyes Oogcrème tegen Zwellingen en Donkere Kringen 15 ml + Take The Day Off Twee-Fasen Oog en Lippen Make-up Remover 30 ml + High Impact 01 Black Mascara voor Volume 3,5 ml + Cosmetica Tasje

1
PostNL
maandag 26-8-2019
UPS Air Mail
maandag 26-8-2019
Clinique All About Eyes
| 34,90

Kenmerken

Huidtype
voor alle huidtypes
Leeftijd
alle leeftijden
Set variant
Cosmetica Set, Gift Set

Over het merk Clinique

Het merk Clinique merk werd in 1968 opgericht door Estée Lauder. De impuls hiervoor was een interview met de dermatoloog dat gepubliceerd werd in het modetijdschrift Vogue. Een vraag die haar in het artikel gesteld werd inspireerde haar om topklasse hypoallergene cosmetica te gaan produceren voor elk huidtype.

De cosmetica van Clinique biedt vele producten voor een perfecte make-up, parfums voor vrouwen en mannen en complete verzorging voor lichaam en huid voor zowel mannen als vrouwen. Alle Clinique huidverzorging is 100% parfumvrij en onderworpen aan strenge allergietesten, waardoor het zelfs geschikt is voor de meest gevoelige huid.

De kracht van de producten is gebaseerd op complete cosmetische lijnen die direct door dermatologen worden ontwikkeld. Het schoonheidsconcept van Clinique voor de huidverzorging in drie stappen is uniek. Alleen daarom al is de cosmetica van Clinique de ideale, de geschiktste en gemakkelijkste dagelijkse verzorging. Geniet van de resultaten van dit cosmeticamerk dat adequaat beantwoordt aan de eisen die jouw huid stelt.