Clinique 3 Steps

Tonic voor alle huidtypen

Clinique 3 Steps Tonic  voor alle huidtypen
Clinique 3 Steps Tonic  voor alle huidtypen
200 ml
21,80

Code: CLK1909 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
dinsdag 25-6-2019
Clinique 3 Steps
200 ml | 21,80

Product beschrijving Clinique 3 Steps

Het reinigingswater Clinique 3 Steps is de laatste stap in het reinigen van de huid. Verwijdert resten van make-up en onzuiverheden en laat de huid mooi en fris achter.

Kenmerken:

  • reinigt de poriën in de diepte
  • vermindert de onvolkomenheden in de huid
  • waardoor de huid mat wordt en zacht aanvoelt
  • minimaliseert overtollige talgproductie
  • voorkomt bovenmatige uitdroging van de huid

Ingrediënten:

  • ongeparfumeerd

Hoe te gebruiken:
Breng met een cosmetische tampon aan en voltooi de reiniging van de huid met cirkelvormige bewegingen. Herhaal dit totdat de tampon volledig schoon is.

Kenmerken

Consistentie
tonic
Huidtype
droog, voor alle huidtypes

Over het merk Clinique

Het merk Clinique merk werd in 1968 opgericht door Estée Lauder. De impuls hiervoor was een interview met de dermatoloog dat gepubliceerd werd in het modetijdschrift Vogue. Een vraag die haar in het artikel gesteld werd inspireerde haar om topklasse hypoallergene cosmetica te gaan produceren voor elk huidtype.

De cosmetica van Clinique biedt vele producten voor een perfecte make-up, parfums voor vrouwen en mannen en complete verzorging voor lichaam en huid voor zowel mannen als vrouwen. Alle Clinique huidverzorging is 100% parfumvrij en onderworpen aan strenge allergietesten, waardoor het zelfs geschikt is voor de meest gevoelige huid.

De kracht van de producten is gebaseerd op complete cosmetische lijnen die direct door dermatologen worden ontwikkeld. Het schoonheidsconcept van Clinique voor de huidverzorging in drie stappen is uniek. Alleen daarom al is de cosmetica van Clinique de ideale, de geschiktste en gemakkelijkste dagelijkse verzorging. Geniet van de resultaten van dit cosmeticamerk dat adequaat beantwoordt aan de eisen die jouw huid stelt.