Clinique 3 Steps

Travel-set VIII.

Clinique 3 Steps Travel-set VIII.
Clinique 3 Steps Travel-set VIII.
Clinique 3 Steps Travel-set VIII.
Travel-set VIII.

Code: CLK0025 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Set bevat: Liquid Facial Soap for Combination and Oliy Skin 50 ml + Gentle Exfoliator Clarifying Lotion 4 for Oily Skin 100 ml + Moisturizing Gel for Combination and Oily Skin 30 ml

Clinique 3 Steps
Travel-set VIII.

Kenmerken

Effect
Anti-acne, Hydratatie
Huidtype
problematische huid, vet
Leeftijd
alle leeftijden
Set variant
Travel-set
Volgens huidproblemen
acne & probleem huid, grove poriën & vette huid, hydratatie

Over het merk Clinique

Het merk Clinique merk werd in 1968 opgericht door Estée Lauder. De impuls hiervoor was een interview met de dermatoloog dat gepubliceerd werd in het modetijdschrift Vogue. Een vraag die haar in het artikel gesteld werd inspireerde haar om topklasse hypoallergene cosmetica te gaan produceren voor elk huidtype.

De cosmetica van Clinique biedt vele producten voor een perfecte make-up, parfums voor vrouwen en mannen en complete verzorging voor lichaam en huid voor zowel mannen als vrouwen. Alle Clinique huidverzorging is 100% parfumvrij en onderworpen aan strenge allergietesten, waardoor het zelfs geschikt is voor de meest gevoelige huid.

De kracht van de producten is gebaseerd op complete cosmetische lijnen die direct door dermatologen worden ontwikkeld. Het schoonheidsconcept van Clinique voor de huidverzorging in drie stappen is uniek. Alleen daarom al is de cosmetica van Clinique de ideale, de geschiktste en gemakkelijkste dagelijkse verzorging. Geniet van de resultaten van dit cosmeticamerk dat adequaat beantwoordt aan de eisen die jouw huid stelt.