CLEAN Warm CottonEau de Parfum voor Vrouwen

3×
CLEAN Warm Cotton Eau de Parfum voor Vrouwen
CLEAN Warm Cotton Eau de Parfum voor Vrouwen
30 ml

Code: CLN1087 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Als het product weer op voorraad is, zullen we je daarover informeren. Het is natuurlijk alleen aan jou of je van dit aanbod gebruik maakt.

Met de verzending gaat u akkoord met de verwerking van het e-mailbericht, zodat de vennootschap Notino Benelux BV u over de verkrijgbaarheid van het betreffende product kan informeren, en dat maximaal 1 jaar. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.
Cadeautje voor jou
Gratis levering op bestellingen boven de € 20. Shop vanuit het comfort van je eigen huis.

Beschrijving van het parfum CLEAN Warm Cotton
Samenstelling

Hul je in de geur van verwarmend, pas gewassen katoen met de eau de parfum CLEAN Warm Cotton, die je aanzet om tot rust te komen en je volledig te ontspannen.

  • bloemig-houtachtige geur
  • voor de romantische, sensuele vrouw
  • ideaal voor dagelijks gebruik

Samenstelling van de geur
De eau de parfum voor vrouwen CLEAN Warm Cotton opent met sappige citrusvruchten, waarvan de frisheid nog benadrukt wordt door citroenverbena. In het hart van de geur ruik je daarna sensuele oranjebloesem, aangevuld door zuivere mariene tonen en zoet fruit. De aantrekkelijke basisnoten van de geurcompositie worden gevormd door de warme akkoorden van amber, varens en verleidelijke muskus.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Citroenverbena, Citrusvruchten
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Sinaasappelboom bloesem , Zee Noten , Fruit
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Muskus , Varen , Amber
Geursoort
bloemig, houtachtig

Over het merk CLEAN

De Clean parfums zijn de juiste keuze voor alle liefhebbers van minimalisme. Ze zijn een tegenhanger van de vaak herontworpen geuren met talloze geurcomponenten. Ze zijn puur, eenvoudig en ongecompliceerd. Daarom kun je ze met elkaar combineren om unieke creaties te maken. Elk Clean parfum is een herinnering aan iets dat je kent. Het roept warme herinneringen van leuke leefmomenten op, wanneer je je fijn, comfortabel en vol vreugde voelde.

Bovendien is Clean een van de eerste ‘groene‘ parfummerken. Ze bewondert de schoonheid van de natuur en nam daaruit inspiratie voor haar werk. Dat is ook de reden waarom haar producten altijd milieuvriendelijk zijn. De Clean geuren zijn geschikt voor mensen met allergieën, de producten irriteren niet bij contact met de huid en bevatten geen dierlijke ingrediënten. De flacons zijn gemaakt van gerecycled glas.

Review CLEAN Warm Cotton