Clarins Truly Matte

Lichte Serum voor Porië Minimalisatie en Matte Huid Uitstraling

Clarins Truly Matte Lichte Serum  voor Porië Minimalisatie en Matte Huid Uitstraling
Clarins Truly Matte Lichte Serum  voor Porië Minimalisatie en Matte Huid Uitstraling
30 ml

Code: CLR0165 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Product beschrijving Clarins Truly Matte

Het huidserum Clarins Truly Matte is een preparaat met een hoog gehalte aan werkzame stoffen. Hierdoor geeft het je huid de meest luxe verzorging.

Kenmerken:

  • herstelt de jeugdige frisheid en schoonheid van de huid
  • herstelt de elasticiteit van de huid
  • verstopt de poriën niet
  • helpt de symptomen van huidveroudering te verwijderen

Hoe te gebruiken:
Klop een redelijke hoeveelheid serum zacht met je vingertoppen in de schone huid. Ga verder met je favoriete dag-/nachtzorg.

Kenmerken

Consistentie
serum
Effect
Matterend, Poriën minimalisatie
Huidtype
gemengd, vet
Leeftijd
alle leeftijden

Over het merk Clarins

Clarins is synoniem met prestige en een begrip op het gebied van de huidverzorging en de make-up. Dit Franse luxueuze cosmeticamerk werd gesticht in 1954 toen Jacques Courtin-Clarins, studente medicijnen in Parijs, haar eerste schoonheidsinstituut opende.

De filosofie van Clarins is gebaseerd op een verantwoorde aanpak van het milieu en geeft daarom de voorkeur aan kruidenformules van de producten. De cosmetica-laboratoria van Clarins verrichten voortdurend in samenwerking met artsen, biologen, cosmetologen en andere deskundigen analyses en testen van elk product voor optimale resultaten.

Op dit moment wordt het merk Clarins vertegenwoordigd in 150 landen over de hele wereld en heeft miljoenen trouwe klanten. De parfums en cosmetica van Clarins zijn populair geworden bij de helderste sterren in de modewereld en de showbusiness, zoals Eva Longoria, Madonna, Naomi Watts, Reese Witherspoon, Cindy Crawford en Kate Moss.