Clarins Sun SoothersKalmerende After Sun Gel

Clarins Sun Soothers Kalmerende After Sun Gel
Clarins Sun Soothers Kalmerende After Sun Gel
150 ml

Code: CLR0431 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Als het product weer op voorraad is, zullen we je daarover informeren. Het is natuurlijk alleen aan jou of je van dit aanbod gebruik maakt.

Product beschrijving Clarins Sun Soothers

Het preparaat Clarins Sun Soothers geeft de door de zon belaste huid de nodige zorg en verlengt tegelijkertijd de duur van de verkregen bruining.

Kenmerken:

  • voedt de huid in de diepte
  • geeft een fris gevoel
  • kalmeert de huid na het zonnebaden
  • vermindert schilfering van de huid
  • intensiveert en verlengt het bruinen

Hoe te gebruiken:
Masseer in na het verblijf in de zon met cirkelvormige bewegingen over de schone huid.

Kenmerken

Consistentie
gel
Huidtype
alle huidtypen
Leeftijd
alle leeftijden

Over het merk Clarins

Clarins is synoniem met prestige en een begrip op het gebied van de huidverzorging en de make-up. Dit Franse luxueuze cosmeticamerk werd gesticht in 1954 toen Jacques Courtin-Clarins, studente medicijnen in Parijs, haar eerste schoonheidsinstituut opende.

De filosofie van Clarins is gebaseerd op een verantwoorde aanpak van het milieu en geeft daarom de voorkeur aan kruidenformules van de producten. De cosmetica-laboratoria van Clarins verrichten voortdurend in samenwerking met artsen, biologen, cosmetologen en andere deskundigen analyses en testen van elk product voor optimale resultaten.

Op dit moment wordt het merk Clarins vertegenwoordigd in 150 landen over de hele wereld en heeft miljoenen trouwe klanten. De parfums en cosmetica van Clarins zijn populair geworden bij de helderste sterren in de modewereld en de showbusiness, zoals Eva Longoria, Madonna, Naomi Watts, Reese Witherspoon, Cindy Crawford en Kate Moss.