Clarins Sun Self-Tanners

Zelfbruinende Druppels voor het Lichaam

Clarins Sun Self-Tanners Zelfbruinende Druppels voor het Lichaam
Clarins Sun Self-Tanners Zelfbruinende Druppels voor het Lichaam
Clarins Sun Self-Tanners Zelfbruinende Druppels voor het Lichaam
30 ml
29,60

Code: CLR0904 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
maandag 21-1-2019
Clarins Sun Self-Tanners
30 ml | 29,60

Beschrijving van de cosmetica Clarins Sun Self-Tanners

Het zelfbruinende lichaamspreparaat Clarins Sun Self-Tanners is een garantie voor een prachtig gebruinde huid gedurende het hele jaar.

Kenmerken:

  • geeft de huid een gezonde, gebruinde look
  • effent de kleurtoon van de huid
  • versoepelt en verzacht de huid
  • laat geen vlekken achter
  • het is gemakkelijk uit te smeren en wordt uitstekend geabsorbeerd
  • hydrateert en voedt

Hoe te gebruiken:
Breng een voldoende hoeveelheid van het product aan op de huid van het hele lichaam. Grondig en gelijkmatig uitwrijven. Volg de bijgevoegde instructies.

Kenmerken

Consistentie
serum
Huidtype
alle huidtypen

Over het merk Clarins

Clarins is synoniem met prestige en een begrip op het gebied van de huidverzorging en de make-up. Dit Franse luxueuze cosmeticamerk werd gesticht in 1954 toen Jacques Courtin-Clarins, studente medicijnen in Parijs, haar eerste schoonheidsinstituut opende.

De filosofie van Clarins is gebaseerd op een verantwoorde aanpak van het milieu en geeft daarom de voorkeur aan kruidenformules van de producten. De cosmetica-laboratoria van Clarins verrichten voortdurend in samenwerking met artsen, biologen, cosmetologen en andere deskundigen analyses en testen van elk product voor optimale resultaten.

Op dit moment wordt het merk Clarins vertegenwoordigd in 150 landen over de hele wereld en heeft miljoenen trouwe klanten. De parfums en cosmetica van Clarins zijn populair geworden bij de helderste sterren in de modewereld en de showbusiness, zoals Eva Longoria, Madonna, Naomi Watts, Reese Witherspoon, Cindy Crawford en Kate Moss.