Clarins Sun Self-TannersZelfbruinende Crème voor Gezicht en Lichaam met Cocoa Butter

Clarins Sun Self-Tanners Zelfbruinende Crème voor Gezicht en Lichaam  met Cocoa Butter
Clarins Sun Self-Tanners Zelfbruinende Crème voor Gezicht en Lichaam  met Cocoa Butter
150 ml
31,90

Code: CLR02764 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 22-11-2019
UPS Air Mail
morgen al donderdag 21-11-2019

Product beschrijving Clarins Sun Self-Tanners

Het zelfbruinende preparaat voor het gezicht Clarins Sun Self-Tanners geeft je huid een perfecte, natuurlijk gebruinde look.

Kenmerken:

  • geeft de huid een natuurlijke gouden bruining
  • versoepelt en verzacht de huid
  • kan worden gebruikt op gezicht en lichaam

Hoe te gebruiken:
Breng een voldoende hoeveelheid van het product aan op de huid van het hele lichaam. Grondig en gelijkmatig uitwrijven. Na gebruik de handen grondig wassen.

Kenmerken

Consistentie
crème
Huidtype
droog, gemengd, normaal, vet
Huidtype
droog, gemengd, normale huid, vette huid
Leeftijd
alle leeftijden

Over het merk Clarins

Clarins is synoniem met prestige en een begrip op het gebied van de huidverzorging en de make-up. Dit Franse luxueuze cosmeticamerk werd gesticht in 1954 toen Jacques Courtin-Clarins, studente medicijnen in Parijs, haar eerste schoonheidsinstituut opende.

De filosofie van Clarins is gebaseerd op een verantwoorde aanpak van het milieu en geeft daarom de voorkeur aan kruidenformules van de producten. De cosmetica-laboratoria van Clarins verrichten voortdurend in samenwerking met artsen, biologen, cosmetologen en andere deskundigen analyses en testen van elk product voor optimale resultaten.

Op dit moment wordt het merk Clarins vertegenwoordigd in 150 landen over de hele wereld en heeft miljoenen trouwe klanten. De parfums en cosmetica van Clarins zijn populair geworden bij de helderste sterren in de modewereld en de showbusiness, zoals Eva Longoria, Madonna, Naomi Watts, Reese Witherspoon, Cindy Crawford en Kate Moss.