ClarinsSpa at Home set voor een gehydrateerde huid

Clarins Spa at Home set voor een gehydrateerde huid
Clarins Spa at Home set voor een gehydrateerde huid
48,70

Op voorraad | Code: CLR05160
1
PostNL
vrijdag 28-1-2022
Afhaallocaties
vrijdag 28-1-2022
UPS Air Mail
donderdag 27-1-2022

Kenmerken:

  • reinigt de huid en verwijdert vuil
  • versoepelt en verhoogt de elasticiteit van de huid
  • zorgt voor een gevoel van comfort en rust
  • ruikt aangenaam
  • kruidenaroma
  • heel geschikt als cadeau

Hoe te gebruiken:
Gebruik elk product uit de cosmeticaset volgens de gebruiksaanwijzing.

Samenstelling

Huidtype
alle huidtypen
Set variant
Gift Set
Soorten huisgeur
citrus, kruiden
Type Lont
katoen
Aantal Lonten
1
Type Wax
andere
Materiaal
glas

Natuurlijke ingrediënten, aandacht voor het milieu en liefde voor gezichtsverzorging. Dat is het Franse cosmeticamerk Clarins, dat in zijn producten meer dan 250 verschillende plantaardige extracten gebruikt, die allemaal zorgvuldig gekozen worden voor hun werking en gewonnen worden met maximale consideratie voor de natuur.

De geschiedenis van het merk Clarins gaat terug tot het jaar 1954, toen Jacques Courtin-Clarins zijn eerste Clarins instituut opende. De oprichter van het merk geloofde dat succes en geluk onlosmakelijk verbonden zijn met schoonheid. Dat was in die tijd een gedurfde bewering, die echter al heel snel door veel vrouwen werd overgenomen, waardoor de populariteit van het merk steeg.

Wetenschappers uit de laboratoires Clains worden vandaag beschouwd als pioniers op het gebied van gezichtsverzorging en kunnen trots zijn op een hele reeks van baanbrekende recepten die in de cosmetische industrie geen concurrentie hebben. Onder de meest populaire producten van dit Franse merk horen bijvoorbeeld het intense anti-aging gezichtsserum Clarins Double Serum, de poederfoundation Clarins Skin Illusion en de befaamde vochtinbrengende crème Clarins Hydra-Essentiel. En in de handtas van vrouwen over de hele wereld vindt je de populaire Clarins lip oil. Laat je overtuigen van de kwaliteit van deze Franse cosmetica!