Clarins Face Make-Up Instant Smooth

Make-up Base voor Huid Egalisatie en Porien Minimalisatie

Clarins Face Make-Up Instant Smooth Make-up Base  voor Huid Egalisatie en Porien Minimalisatie
Clarins Face Make-Up Instant Smooth Make-up Base  voor Huid Egalisatie en Porien Minimalisatie
Clarins Face Make-Up Instant Smooth Make-up Base  voor Huid Egalisatie en Porien Minimalisatie
15 ml
23,70

Code: CLR0095 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
maandag 23-7-2018

Beschrijving van de cosmetica Clarins Face Make-Up Instant Smooth

De foundation Clarins Face Make-Up Instant Smooth reinigt perfect de huid, bereidt hem voor op het aanbrengen van make-up en zorgt ervoor dat je make-up langer blijft zitten..

Kenmerken:

  • bereid de huid perfect voor op het aanbrengen van make-up
  • verheldert
  • maakt rimpels glad
  • verhoogt de weerstand van de make-up

Hoe te gebruiken:
Breng een kleine hoeveelheid preparaat aan op het hele gezicht of op de afzonderlijke delen na het gebruik van de dagcrème. Wrijf gelijkmatig en grondig uit. Breng vervolgens make-up aan.

Kenmerken

Huidtype
voor alle huidtypes

Over het merk Clarins

Clarins is synoniem met prestige en een begrip op het gebied van de huidverzorging en de make-up. Dit Franse luxueuze cosmeticamerk werd gesticht in 1954 toen Jacques Courtin-Clarins, studente medicijnen in Parijs, haar eerste schoonheidsinstituut opende.

De filosofie van Clarins is gebaseerd op een verantwoorde aanpak van het milieu en geeft daarom de voorkeur aan kruidenformules van de producten. De cosmetica-laboratoria van Clarins verrichten voortdurend in samenwerking met artsen, biologen, cosmetologen en andere deskundigen analyses en testen van elk product voor optimale resultaten.

Op dit moment wordt het merk Clarins vertegenwoordigd in 150 landen over de hele wereld en heeft miljoenen trouwe klanten. De parfums en cosmetica van Clarins zijn populair geworden bij de helderste sterren in de modewereld en de showbusiness, zoals Eva Longoria, Madonna, Naomi Watts, Reese Witherspoon, Cindy Crawford en Kate Moss.


Menu