ClarinsTotal Eye Lift Oogcrème voor Rimpels

Clarins Total Eye Lift Oogcrème  voor Rimpels
Clarins Total Eye Lift Oogcrème  voor Rimpels
15 ml

Code: CLR04763 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Cadeautje voor jou
Gratis verzending op bestellingen boven de € 30.

Beschrijving Clarins Total Eye Lift
Kenmerken

Laat je overstelpen met complimenten. Ook de mensen in je omgeving zullen merken dat de antirimpel oogcrème Clarins Eye Care Total Eye Lift je blik doet stralen. Dankzij de reductie van diepe rimpels, zwellingen, fijne lijntjes en donkere kringen zullen je ogen weer in volle glorie schitteren.

Eigenschappen:

  • strijkt diepe rimpels en fijne lijntjes glad
  • bestrijdt tekenen van huidveroudering
  • vermindert donkere kringen onder de ogen
  • elimineert zwellingen
  • verheldert de oogcontouren

Aanbrengen:
Breng de oogcrème elke ochtend en/of avond aan door hem zacht in de huid rond de ogen in te tikken tot hij helemaal is opgenomen.

Kenmerken

Huidtype
voor alle huidtypes, rimpels en rijpe huid
Effect
Anti-ageing, Verheldering, lifting, herstel van de dikte
Zonbescherming
zonder SPF
Wanneer te gebruiken
dag en nacht

Over het merk Clarins

Natuurlijke ingrediënten, aandacht voor het milieu en liefde voor gezichtsverzorging. Dat is het Franse cosmeticamerk Clarins, dat in zijn producten meer dan 250 verschillende plantaardige extracten gebruikt, die allemaal zorgvuldig gekozen worden voor hun werking en gewonnen worden met maximale consideratie voor de natuur.

De geschiedenis van het merk Clarins gaat terug tot het jaar 1954, toen Jacques Courtin-Clarins zijn eerste Clarins instituut opende. De oprichter van het merk geloofde dat succes en geluk onlosmakelijk verbonden zijn met schoonheid. Dat was in die tijd een gedurfde bewering, die echter al heel snel door veel vrouwen werd overgenomen, waardoor de populariteit van het merk steeg.

Wetenschappers uit de laboratoires Clains worden vandaag beschouwd als pioniers op het gebied van gezichtsverzorging en kunnen trots zijn op een hele reeks van baanbrekende recepten die in de cosmetische industrie geen concurrentie hebben. Onder de meest populaire producten van dit Franse merk horen bijvoorbeeld het intense anti-aging gezichtsserum Clarins Double Serum, de poederfoundation Clarins Skin Illusion en de befaamde vochtinbrengende crème Clarins Hydra-Essentiel. En in de handtas van vrouwen over de hele wereld vindt je de populaire Clarins lip oil. Laat je overtuigen van de kwaliteit van deze Franse cosmetica!

Review Clarins Total Eye Lift