Clarins Extra-Firming

Cosmetica Set II.

Clarins Extra-Firming Cosmetica Set  II.
Clarins Extra-Firming Cosmetica Set  II.
Clarins Extra-Firming Cosmetica Set  II.
Cosmetica Set II.
45,90

Code: CLR1701 | Meer dan 20 st. in voorraad

Set bevat: Extra-Firming Eye Wrinkle Smoothing Cream 15 ml + Instant Smooth Perfecting Touch 4 ml + Be Long Mascara 01 Intense Black 3 ml

st
PostNL
woensdag 24-4-2019
Clarins Extra-Firming
Cosmetica Set II. | 45,90

Kenmerken

Huidtype
voor alle huidtypes
Leeftijd
rimpels
Set variant
Cosmetica Set

Over het merk Clarins

Clarins is synoniem met prestige en een begrip op het gebied van de huidverzorging en de make-up. Dit Franse luxueuze cosmeticamerk werd gesticht in 1954 toen Jacques Courtin-Clarins, studente medicijnen in Parijs, haar eerste schoonheidsinstituut opende.

De filosofie van Clarins is gebaseerd op een verantwoorde aanpak van het milieu en geeft daarom de voorkeur aan kruidenformules van de producten. De cosmetica-laboratoria van Clarins verrichten voortdurend in samenwerking met artsen, biologen, cosmetologen en andere deskundigen analyses en testen van elk product voor optimale resultaten.

Op dit moment wordt het merk Clarins vertegenwoordigd in 150 landen over de hele wereld en heeft miljoenen trouwe klanten. De parfums en cosmetica van Clarins zijn populair geworden bij de helderste sterren in de modewereld en de showbusiness, zoals Eva Longoria, Madonna, Naomi Watts, Reese Witherspoon, Cindy Crawford en Kate Moss.