Clarins Extra-Firming

Cosmetica Set I.

Clarins Extra-Firming Cosmetica Set  I.
Clarins Extra-Firming Cosmetica Set  I.
Clarins Extra-Firming Cosmetica Set  I.
Cosmetica Set I.
74,90

Code: CLR1454 | Meer dan 20 st. in voorraad

Set bevat: Extra-Firming Daily Lifting Wrinkle Cream for All Skin Types 50ml + Cleanser For Normal to Smooth Skin 30ml + Lip Make-Up Joli Rouge Long Lasting Lipstick With Moisturizing Effect 742 1.5g

st
PostNL
woensdag 24-4-2019
Clarins Extra-Firming
Cosmetica Set I. | 74,90

Kenmerken

Consistentie
crème
Effect
Anti-ageing, Lifting en verstevigend, Voedend
Huidtype
voor alle huidtypes
Leeftijd
rijpe huid, rimpels
Set variant
Cosmetica Set
SPF
zonder SPF
Volgens huidproblemen
lijntjes & rimpels, versteviging & lifting, voeding & dehydratatie
Wanneer te gebruiken
dag

Over het merk Clarins

Clarins is synoniem met prestige en een begrip op het gebied van de huidverzorging en de make-up. Dit Franse luxueuze cosmeticamerk werd gesticht in 1954 toen Jacques Courtin-Clarins, studente medicijnen in Parijs, haar eerste schoonheidsinstituut opende.

De filosofie van Clarins is gebaseerd op een verantwoorde aanpak van het milieu en geeft daarom de voorkeur aan kruidenformules van de producten. De cosmetica-laboratoria van Clarins verrichten voortdurend in samenwerking met artsen, biologen, cosmetologen en andere deskundigen analyses en testen van elk product voor optimale resultaten.

Op dit moment wordt het merk Clarins vertegenwoordigd in 150 landen over de hele wereld en heeft miljoenen trouwe klanten. De parfums en cosmetica van Clarins zijn populair geworden bij de helderste sterren in de modewereld en de showbusiness, zoals Eva Longoria, Madonna, Naomi Watts, Reese Witherspoon, Cindy Crawford en Kate Moss.