Clarins Eau Ressourcante

Deo met verstuiver voor Vrouwen 100 ml

Clarins Eau Ressourcante Deo met verstuiver voor Vrouwen  100 ml
22,50

Je bespaart 11%
Deo met verstuiver voor Vrouwen 100 ml
20,10

Code: CLR0600 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
woensdag 22-5-2019
Clarins Eau Ressourcante
Deo met verstuiver voor Vrouwen 100 ml | 20,10

Beschrijving van het parfum Clarins Eau Ressourcante

De deodorant met sproeier Clarins Eau Ressourcante geeft je frisheid en benodigde energie. Wanneer hij wordt gebruikt in combinatie met de geur van dezelfde reeks, helpt hij de intensiteit ervan te bewaren gedurende de hele dag.

Over het merk Clarins

Clarins is synoniem met prestige en een begrip op het gebied van de huidverzorging en de make-up. Dit Franse luxueuze cosmeticamerk werd gesticht in 1954 toen Jacques Courtin-Clarins, studente medicijnen in Parijs, haar eerste schoonheidsinstituut opende.

De filosofie van Clarins is gebaseerd op een verantwoorde aanpak van het milieu en geeft daarom de voorkeur aan kruidenformules van de producten. De cosmetica-laboratoria van Clarins verrichten voortdurend in samenwerking met artsen, biologen, cosmetologen en andere deskundigen analyses en testen van elk product voor optimale resultaten.

Op dit moment wordt het merk Clarins vertegenwoordigd in 150 landen over de hele wereld en heeft miljoenen trouwe klanten. De parfums en cosmetica van Clarins zijn populair geworden bij de helderste sterren in de modewereld en de showbusiness, zoals Eva Longoria, Madonna, Naomi Watts, Reese Witherspoon, Cindy Crawford en Kate Moss.


Beoordeling Clarins Eau Ressourcante

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!