Clarins Cleansers

Make-up Reinigende Water voor Gemengde en Vette Huid

Clarins Cleansers Make-up Reinigende Water  voor Gemengde en Vette Huid
Clarins Cleansers Make-up Reinigende Water  voor Gemengde en Vette Huid
Clarins Cleansers Make-up Reinigende Water  voor Gemengde en Vette Huid
25,25
Korting 23%
200 ml
19,40

Code: CLR0050 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
woensdag 24-4-2019
Clarins Cleansers
200 ml | 19,40

Beschrijving van de cosmetica Clarins Cleansers

Het reinigingswater Clarins Cleansers is de laatste stap in het reinigen van de huid. Verwijdert resten van make-up en onzuiverheden en laat de huid mooi en fris achter.

Kenmerken:

  • reinigt en desinfecteert de huid
  • kalmeert en toniseert
  • verfrist en verheldert

Hoe te gebruiken:
Breng met een cosmetische tampon aan en voltooi de reiniging van de huid met cirkelvormige bewegingen. Herhaal dit totdat de tampon volledig schoon is. Gebruik elke ochtend en / of avond.

Kenmerken

Consistentie
tonic
Huidtype
gemengd, vet
Volgens huidproblemen
grove poriën & vette huid

Over het merk Clarins

Clarins is synoniem met prestige en een begrip op het gebied van de huidverzorging en de make-up. Dit Franse luxueuze cosmeticamerk werd gesticht in 1954 toen Jacques Courtin-Clarins, studente medicijnen in Parijs, haar eerste schoonheidsinstituut opende.

De filosofie van Clarins is gebaseerd op een verantwoorde aanpak van het milieu en geeft daarom de voorkeur aan kruidenformules van de producten. De cosmetica-laboratoria van Clarins verrichten voortdurend in samenwerking met artsen, biologen, cosmetologen en andere deskundigen analyses en testen van elk product voor optimale resultaten.

Op dit moment wordt het merk Clarins vertegenwoordigd in 150 landen over de hele wereld en heeft miljoenen trouwe klanten. De parfums en cosmetica van Clarins zijn populair geworden bij de helderste sterren in de modewereld en de showbusiness, zoals Eva Longoria, Madonna, Naomi Watts, Reese Witherspoon, Cindy Crawford en Kate Moss.