Clarins Lip Make-Up Water Lip StainLipgloss

Clarins Lip Make-Up Water Lip Stain Lipgloss
Clarins Lip Make-Up Water Lip Stain Lipgloss
Tint 02 Orange Water 7 ml
20,50

Code: CLR03126 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
PostNL
vrijdag 29-5-2020
UPS Air Mail
donderdag 28-5-2020

Product beschrijving Clarins Lip Make-Up Water Lip Stain
Kenmerken

De lipgloss Clarins Lip Make-Up Water Lip Stain zorgt ervoor dat je lippen er mooi uitzien.

Kenmerken:

  • geeft een diepe kleur aan de lippen
  • tekent je lippen perfect uit
  • langdurig effect

Hoe te gebruiken:
Breng met de applicator een gelijkmatige laag aan op de lippen.

Kenmerken

Tint
Roze
Effect
shiny

Over het merk Clarins

Natuurlijke ingrediënten, aandacht voor het milieu en liefde voor gezichtsverzorging. Dat is het Franse cosmeticamerk Clarins, dat in zijn producten meer dan 250 verschillende plantaardige extracten gebruikt, die allemaal zorgvuldig gekozen worden voor hun werking en gewonnen worden met maximale consideratie voor de natuur.

De geschiedenis van het merk Clarins gaat terug tot het jaar 1954, toen Jacques Courtin-Clarins zijn eerste Clarins instituut opende. De oprichter van het merk geloofde dat succes en geluk onlosmakelijk verbonden zijn met schoonheid. Dat was in die tijd een gedurfde bewering, die echter al heel snel door veel vrouwen werd overgenomen, waardoor de populariteit van het merk steeg.

Wetenschappers uit de laboratoires Clains worden vandaag beschouwd als pioniers op het gebied van gezichtsverzorging en kunnen trots zijn op een hele reeks van baanbrekende recepten die in de cosmetische industrie geen concurrentie hebben. Onder de meest populaire producten van dit Franse merk horen bijvoorbeeld het intense anti-aging gezichtsserum Clarins Double Serum, de poederfoundation Clarins Skin Illusion en de befaamde vochtinbrengende crème Clarins Hydra-Essentiel. En in de handtas van vrouwen over de hele wereld vindt je de populaire Clarins lip oil. Laat je overtuigen van de kwaliteit van deze Franse cosmetica!

Review Clarins Lip Make-Up Water Lip Stain