Clarins Body Specific CareEmulsie voor Vermoeide Benen

Clarins Body Specific Care Emulsie  voor Vermoeide Benen
Clarins Body Specific Care Emulsie  voor Vermoeide Benen
Aanbevolen detailhandelsprijs
38,50

Je bespaart 22%
125 ml
29,90

Code: CLR0030 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
PostNL
zaterdag 6-6-2020
UPS Air Mail
morgen al vrijdag 5-6-2020

Product beschrijving Clarins Body Specific Care
Kenmerken

De speciale verzorging Clarins Body Specific Care zorgt perfect voor je benen en voetzolen.

Kenmerken:

  • geeft verlichting aan je benen
  • verfrist, kalmeert en verleent soepelheid
  • laat een zachte en gladde huid achter
  • regenereert intensief

Hoe te gebruiken:
Breng zo nodig de spray aan op schone voetzolen als het actueel is. Laat het middel grondig absorberen. Volg de bijgevoegde instructies.

Kenmerken

Huidtype
alle huidtypen

Over het merk Clarins

Natuurlijke ingrediënten, aandacht voor het milieu en liefde voor gezichtsverzorging. Dat is het Franse cosmeticamerk Clarins, dat in zijn producten meer dan 250 verschillende plantaardige extracten gebruikt, die allemaal zorgvuldig gekozen worden voor hun werking en gewonnen worden met maximale consideratie voor de natuur.

De geschiedenis van het merk Clarins gaat terug tot het jaar 1954, toen Jacques Courtin-Clarins zijn eerste Clarins instituut opende. De oprichter van het merk geloofde dat succes en geluk onlosmakelijk verbonden zijn met schoonheid. Dat was in die tijd een gedurfde bewering, die echter al heel snel door veel vrouwen werd overgenomen, waardoor de populariteit van het merk steeg.

Wetenschappers uit de laboratoires Clains worden vandaag beschouwd als pioniers op het gebied van gezichtsverzorging en kunnen trots zijn op een hele reeks van baanbrekende recepten die in de cosmetische industrie geen concurrentie hebben. Onder de meest populaire producten van dit Franse merk horen bijvoorbeeld het intense anti-aging gezichtsserum Clarins Double Serum, de poederfoundation Clarins Skin Illusion en de befaamde vochtinbrengende crème Clarins Hydra-Essentiel. En in de handtas van vrouwen over de hele wereld vindt je de populaire Clarins lip oil. Laat je overtuigen van de kwaliteit van deze Franse cosmetica!

Review Clarins Body Specific Care