Clarins Body Exfoliating Care

Cosmetica Set I.

Clarins Body Exfoliating Care Cosmetica Set  I.
Clarins Body Exfoliating Care Cosmetica Set  I.
Cosmetica Set I.

Code: CLR0958 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Set bevat: Body Exfoliating Care Exfoliating Body Scrub for Smooth Skin 200 ml + Body Hydrating Care Rich Body Lotion for Dry Skin 100 ml

Clarins Body Exfoliating Care
Cosmetica Set I.

Kenmerken

Huidtype
gevoelig
Set variant
Cosmetica Set

Over het merk Clarins

Clarins is synoniem met prestige en een begrip op het gebied van de huidverzorging en de make-up. Dit Franse luxueuze cosmeticamerk werd gesticht in 1954 toen Jacques Courtin-Clarins, studente medicijnen in Parijs, haar eerste schoonheidsinstituut opende.

De filosofie van Clarins is gebaseerd op een verantwoorde aanpak van het milieu en geeft daarom de voorkeur aan kruidenformules van de producten. De cosmetica-laboratoria van Clarins verrichten voortdurend in samenwerking met artsen, biologen, cosmetologen en andere deskundigen analyses en testen van elk product voor optimale resultaten.

Op dit moment wordt het merk Clarins vertegenwoordigd in 150 landen over de hele wereld en heeft miljoenen trouwe klanten. De parfums en cosmetica van Clarins zijn populair geworden bij de helderste sterren in de modewereld en de showbusiness, zoals Eva Longoria, Madonna, Naomi Watts, Reese Witherspoon, Cindy Crawford en Kate Moss.