Clarins Body Age Control & Firming CareVerstevigende Borsten Gel met Onmiddelijke Werking

Clarins Body Age Control & Firming Care Verstevigende Borsten Gel  met Onmiddelijke Werking
Clarins Body Age Control & Firming Care Verstevigende Borsten Gel  met Onmiddelijke Werking
50 ml
50,20

Code: CLR0032 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
PostNL
zaterdag 6-6-2020
UPS Air Mail
morgen al vrijdag 5-6-2020

Product beschrijving Clarins Body Age Control & Firming Care
Kenmerken

Het preparaat Clarins Body Age Control & Firming Care spant de huid van je boezem uit en je decolleté zal er steviger uitzien.

Kenmerken:

  • heeft een direct liftend effect – verbetert zichtbaar de vorm
  • versterkt de huid van de boezem
  • hydrateert diep
  • voegt een push-up effect toe
  • herstelt jeugdige contouren, de huid is zacht en soepel

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde instructies. Een regelmatig gebruik van het preparaat verhoogt het effect.

Kenmerken

Consistentie
gel
Huidtype
alle huidtypen
Effect
versterkend

Over het merk Clarins

Natuurlijke ingrediënten, aandacht voor het milieu en liefde voor gezichtsverzorging. Dat is het Franse cosmeticamerk Clarins, dat in zijn producten meer dan 250 verschillende plantaardige extracten gebruikt, die allemaal zorgvuldig gekozen worden voor hun werking en gewonnen worden met maximale consideratie voor de natuur.

De geschiedenis van het merk Clarins gaat terug tot het jaar 1954, toen Jacques Courtin-Clarins zijn eerste Clarins instituut opende. De oprichter van het merk geloofde dat succes en geluk onlosmakelijk verbonden zijn met schoonheid. Dat was in die tijd een gedurfde bewering, die echter al heel snel door veel vrouwen werd overgenomen, waardoor de populariteit van het merk steeg.

Wetenschappers uit de laboratoires Clains worden vandaag beschouwd als pioniers op het gebied van gezichtsverzorging en kunnen trots zijn op een hele reeks van baanbrekende recepten die in de cosmetische industrie geen concurrentie hebben. Onder de meest populaire producten van dit Franse merk horen bijvoorbeeld het intense anti-aging gezichtsserum Clarins Double Serum, de poederfoundation Clarins Skin Illusion en de befaamde vochtinbrengende crème Clarins Hydra-Essentiel. En in de handtas van vrouwen over de hele wereld vindt je de populaire Clarins lip oil. Laat je overtuigen van de kwaliteit van deze Franse cosmetica!

Review Clarins Body Age Control & Firming Care