Clarins Body Age Control & Firming CareVerstevigende Body Olie tegen Striea

Clarins Body Age Control & Firming Care Verstevigende Body Olie  tegen Striea
Clarins Body Age Control & Firming Care Verstevigende Body Olie  tegen Striea
Aanbevolen detailhandelsprijs
54,50

Je bespaart 14%
100 ml
46,60

Code: CLR0760 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
PostNL
donderdag 4-6-2020
UPS Air Mail
morgen al woensdag 3-6-2020

Product beschrijving Clarins Body Age Control & Firming Care
Kenmerken

Het preparaat Clarins Body Age Control & Firming Care bestrijdt striae en geeft hierdoor de huid zijn oorspronkelijke uiterlijk terug.

Kenmerken:

  • laat de huid soepel en elastisch achter
  • effent de tint
  • geeft de huid een fluwelige zachtheid
  • laat geen vette film achter op de huid
  • helpt striae voorkomen

Hoe te gebruiken:
Masseer zachtjes een kleine hoeveelheid preparaat over de huid op de problematische delen van het lichaam. Gebruik volgens de bijgevoegde instructies.

Kenmerken

Consistentie
olie
Huidtype
alle huidtypen
Soort olie
olie fusion
Effect
versterkend

Over het merk Clarins

Natuurlijke ingrediënten, aandacht voor het milieu en liefde voor gezichtsverzorging. Dat is het Franse cosmeticamerk Clarins, dat in zijn producten meer dan 250 verschillende plantaardige extracten gebruikt, die allemaal zorgvuldig gekozen worden voor hun werking en gewonnen worden met maximale consideratie voor de natuur.

De geschiedenis van het merk Clarins gaat terug tot het jaar 1954, toen Jacques Courtin-Clarins zijn eerste Clarins instituut opende. De oprichter van het merk geloofde dat succes en geluk onlosmakelijk verbonden zijn met schoonheid. Dat was in die tijd een gedurfde bewering, die echter al heel snel door veel vrouwen werd overgenomen, waardoor de populariteit van het merk steeg.

Wetenschappers uit de laboratoires Clains worden vandaag beschouwd als pioniers op het gebied van gezichtsverzorging en kunnen trots zijn op een hele reeks van baanbrekende recepten die in de cosmetische industrie geen concurrentie hebben. Onder de meest populaire producten van dit Franse merk horen bijvoorbeeld het intense anti-aging gezichtsserum Clarins Double Serum, de poederfoundation Clarins Skin Illusion en de befaamde vochtinbrengende crème Clarins Hydra-Essentiel. En in de handtas van vrouwen over de hele wereld vindt je de populaire Clarins lip oil. Laat je overtuigen van de kwaliteit van deze Franse cosmetica!

Review Clarins Body Age Control & Firming Care