Chopard Gardens Of the Tropics Magnolia au Vetiver du Haiti Eau de Parfum Unisex

Chopard Gardens Of the Tropics Magnolia au Vetiver du Haiti Eau de Parfum Unisex
Chopard Gardens Of the Tropics Magnolia au Vetiver du Haiti Eau de Parfum Unisex
Aanbevolen detailhandelsprijs
224,80

Je bespaart 30%
100 ml
155,90

Code: CHP01922 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 11-5-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 11-5-2021
UPS Air Mail
dinsdag 11-5-2021

Beschrijving Chopard Gardens Of the Tropics Magnolia au Vetiver du Haiti
Samenstelling

Een afspraakje, feestje of ontmoeting met vrienden? De uniseks eau de parfum Chopard Gardens Of the Tropics Magnolia au Vetiver du Haiti is perfect voor elke situatie waarin je wil stralen. Ontdek ook jij een geur die jouw unieke charisma perfect aanvult.

  • bloemige geur
  • oriëntaalse geur
  • houtachtige geur
  • uniseks geur
  • unieke geur voor speciale gelegenheden

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Roze Peper , Viooltjesblad
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Haïtiaanse vetiver, Amber , Magnolia
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Sandelhout
Geursoort
oriëntaalse, bloemig

Over het merk Chopard

Chopard is een van de bekendste fabrikanten van uurwerken en sieraden ter wereld. Het merk werd in 1860 in Zwitserland opgericht en behoort tegenwoordig tot de top in de productie van luxueuze sieraden en accessoires. Het bedrijf hanteert voortdurend dezelfde waarden, die vastgesteld waren door de oprichter Louis-Ulysee Chopard: respect voor traditie, hartstocht voor de familie, pragmatisme, onafhankelijkheid, durf en creativiteit.

De firma Chopard betrad in 1992 de markt met parfums. Het eerste parfum dat het daglicht zag was Parfum Casmir, een eau de toilette voor dames. Twee jaar later werd Fragrance Heaven, een parfum voor heren, gelanceerd.

Ook de parfums van Chopard weerspiegelen de verwijzing naar de oorspronkelijke juwelier en de flacons doen veelvuldig denken aan edelstenen en kristallen.

Review Chopard Gardens Of the Tropics Magnolia au Vetiver du Haiti