ChopardGardens of the Paradise Miel d'Arabie Eau de Parfum Unisex

Chopard Gardens of the Paradise Miel d'Arabie Eau de Parfum Unisex
Chopard Gardens of the Paradise Miel d'Arabie Eau de Parfum Unisex
Aanbevolen detailhandelsprijs
274,80

Je bespaart 48%
100 ml
140,50

Op voorraad | Code: CHP01923
1
PostNL
maandag 13-12-2021
Afhaallocaties
zaterdag 11-12-2021
UPS Air Mail
vrijdag 10-12-2021

Een afspraakje, feestje of ontmoeting met vrienden? De uniseks eau de parfum Chopard Gardens of the Paradise Miel d'Arabie is perfect voor elke situatie waarin je wil stralen. Ontdek ook jij een geur die jouw unieke charisma perfect aanvult.

  • oriëntaalse geur
  • zoete geur
  • uniseks – voor zowel mannen als vrouwen
  • geur geschikt voor dagelijks gebruik

Samenstelling

Samenstelling
Specerijen, Honing , Thee , Patchuli , Granaatappel , Incense, cipres olie
Geursoort
oriëntaalse

Chopard is een van de bekendste fabrikanten van uurwerken en sieraden ter wereld. Het merk werd in 1860 in Zwitserland opgericht en behoort tegenwoordig tot de top in de productie van luxueuze sieraden en accessoires. Het bedrijf hanteert voortdurend dezelfde waarden, die vastgesteld waren door de oprichter Louis-Ulysee Chopard: respect voor traditie, hartstocht voor de familie, pragmatisme, onafhankelijkheid, durf en creativiteit.

De firma Chopard betrad in 1992 de markt met parfums. Het eerste parfum dat het daglicht zag was Parfum Casmir, een eau de toilette voor dames. Twee jaar later werd Fragrance Heaven, een parfum voor heren, gelanceerd.

Ook de parfums van Chopard weerspiegelen de verwijzing naar de oorspronkelijke juwelier en de flacons doen veelvuldig denken aan edelstenen en kristallen.