Chopard Cašmir

Douchegel voor Vrouwen 150 ml

Chopard Cašmir Douchegel voor Vrouwen  150 ml
Chopard Cašmir Douchegel voor Vrouwen  150 ml
Douchegel voor Vrouwen 150 ml
10,60

Code: CHP0009 | Meer dan 5 st. in voorraad

Dit product is al zonder cellofaan door de fabrikant verpakt.

st
PostNL
maandag 1-7-2019
UPS Air Mail
morgen al vrijdag 28-6-2019
Chopard Cašmir
Douchegel voor Vrouwen 150 ml | 10,60

Beschrijving van het parfum Chopard Cašmir

Het douchegel Chopard Cašmir is een perfecte aanvulling op de geur van dezelfde reeks. Het geeft frisheid en laat de huid zacht en vol van geur achter, wat de zintuigen stimuleert en het zelfvertrouwen vergroot. Elke wasbeurt zal hierdoor een geweldige ervaring worden.

Over het merk Chopard

Chopard is een van de bekendste fabrikanten van uurwerken en sieraden ter wereld. Het merk werd in 1860 in Zwitserland opgericht en behoort tegenwoordig tot de top in de productie van luxueuze sieraden en accessoires. Het bedrijf hanteert voortdurend dezelfde waarden, die vastgesteld waren door de oprichter Louis-Ulysee Chopard: respect voor traditie, hartstocht voor de familie, pragmatisme, onafhankelijkheid, durf en creativiteit.

De firma Chopard betrad in 1992 de markt met parfums. Het eerste parfum dat het daglicht zag was Parfum Casmir, een eau de toilette voor dames. Twee jaar later werd Fragrance Heaven, een parfum voor heren, gelanceerd.

Ook de parfums van Chopard weerspiegelen de verwijzing naar de oorspronkelijke juwelier en de flacons doen veelvuldig denken aan edelstenen en kristallen.

Beoordeling Chopard Cašmir

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!