Chloé Parfum de Roses gift set

 • Chloé Parfum de Roses gift set
 • Chloé Parfum de Roses gift set 1
 • Chloé Parfum de Roses gift set 2
 • Chloé Parfum de Roses gift set 3
   meer

  Varianten Chloé Parfum de Roses

  • Chloé Parfum de Roses Gift Set I. Chloé + Chloé Parfum de Roses + L'Eau de Chloé Eau de Toilette 2 x 5 ml + Eau de Toilette 5 ml + Eau de Parfum 2 x 5 mlGift Set I. Chloé + Chloé Parfum de Roses + L'Eau de Chloé 

   Dit product is momenteel niet beschikbaar.

   Eau de Toilette 2 x 5 ml + Eau de Toilette 5 ml + Eau de Parfum 2 x 5 ml
   Code: CHL0520

  Omhoog

  Over merk Chloé

  Beoordeling

  Design

  Uithoudingsvermogen

  Intensiteit

  Algemene indruk

  Vrijheid, lichtheid en vrouwelijkheid – die uitgangspunten zijn bij Chloé sinds de oprichting van het merk nog steeds van kracht. Het verhaal van Chloé begon in 1952 in Parijs. In dat jaar lanceerden Gabrielle Aghion en Jacques Lenoir een eigen modecollectie. Ze waren pioniers en lieten de strenge eisen van de haute couture varen, zodat ze hun klanten een comfortabele en begrijpelijke ready-to-wear-kledinglijn aan konden bieden.

  In 1975 bracht het modehuis het eerste parfum uit: een geur die de romantische ziel van elke vrouw siert. Het merk Chloé concentreert zich als een van de weinige enkel en alleen op geuren voor vrouwen. In de wereld van Chloé heersen de vrouwen – zelfverzekerd, zorgeloos, romantisch en dromerig.

  Door de lancering van het eau-de-toilette Chloé Chloé dat compromisloos vrouwelijkheid, tederheid en verleidelijkheid viert, verwierf het merk een onuitwisbare plaats in de geschiedenis van de parfumerie. De karakteristieke floraal-houtige geuren van Chloé zijn bij vrouwen over de hele wereld iconisch geworden.

  Omhoog

  Beoordeling Chloé Parfum de Roses

  • vrijdag 20 oktober 2017
   Joyce

   Heerlijke geuren. Smorgens opgespoten en in de avond rook ik het nog. Zeker een aanrader.

  Wat vind je van Chloé Parfum de Roses ?

  * Verplichte velden


  Beoordeling *

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "


  Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.​