Chloé Love Story Eau de Toilette Eau de Toilette voor Vrouwen

Chloé Love Story Eau de Toilette Eau de Toilette voor Vrouwen
Chloé Love Story Eau de Toilette Eau de Toilette voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
89,00

Je bespaart 35%
75 ml
57,00

Code: CHL1112 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 18-5-2021
Persoonlijk ophalen
maandag 17-5-2021
UPS Air Mail
maandag 17-5-2021

Beschrijving Chloé Love Story Eau de Toilette
Samenstelling

Speel mee in een passioneel verhaal tegen de romantische achtergrond van de Franse metropool. De onweerstaanbare vrouwengeur Chloé Love Story Eau de Toilette is niet gewoon een korte bevlieging. Het is een liefde voor het leven.

  • lichte en toch heel sensuele bloemengeur om dagelijks te dragen
  • geïnspireerd op de romantische sfeer van Parijs
  • voor de vrijdenkende vrouw die kan genieten van de kleine dingen

Samenstelling van de geur
Het bloemige liefdesverhaal begint met de citrustonen van bergamot. Daarna ontvouwt de romance zich met een bloemenboeket van delicate roos, delicieuze oranjebloesem, tedere lelietje-van-dalen, sensuele Oost-Indische kers en pruimenbloesem, dit alles onderstreept door verfrissende groene tonen. De hele compositie ontplooit zich in een verwarmende, suggestieve omhelzing van witte musk, die vele uren op de huid blijft hangen.

Verhaal van de geur
Het design van de flacon van Chloé Love Story Eau de Toilette symboliseert vrouwelijkheid en elegantie – elementen die zo typisch zijn voor het merk Chloé. De combinatie van geplisseerd glas met fijne linten in pastelkleuren doen heel teder en romantisch aan. Het bovenste deel verwijst naar de hangsloten die geliefden als teken van hun diepe gevoelens vastmaken aan de bekende Parijse brug Pont des Arts.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Geursoort
bloemig

Over het merk Chloé

Vrijheid, lichtheid en vrouwelijkheid – die uitgangspunten zijn bij Chloé sinds de oprichting van het merk nog steeds van kracht. Het verhaal van Chloé begon in 1952 in Parijs. In dat jaar lanceerden Gabrielle Aghion en Jacques Lenoir een eigen modecollectie. Ze waren pioniers en lieten de strenge eisen van de haute couture varen, zodat ze hun klanten een comfortabele en begrijpelijke ready-to-wear-kledinglijn aan konden bieden.

In 1975 bracht het modehuis het eerste parfum uit: een geur die de romantische ziel van elke vrouw siert. Het merk Chloé concentreert zich als een van de weinige enkel en alleen op geuren voor vrouwen. In de wereld van Chloé heersen de vrouwen – zelfverzekerd, zorgeloos, romantisch en dromerig.

Door de lancering van het eau-de-toilette Chloé Chloé dat compromisloos vrouwelijkheid, tederheid en verleidelijkheid viert, verwierf het merk een onuitwisbare plaats in de geschiedenis van de parfumerie. De karakteristieke floraal-houtige geuren van Chloé zijn bij vrouwen over de hele wereld iconisch geworden.

Review Chloé Love Story Eau de Toilette