Chloé Creme Collection

Bodycrème voor Vrouwen 150 ml

Chloé Creme Collection Bodycrème voor Vrouwen  150 ml
Chloé Creme Collection Bodycrème voor Vrouwen  150 ml
Chloé Creme Collection Bodycrème voor Vrouwen  150 ml
Gratis verzending
150 ml
44,70

Code: CHL0011 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 18-12-2018
Chloé Creme Collection
150 ml | 44,70

Beschrijving van het parfum Chloé Creme Collection

De geparfumeerde body-crème Chloé Creme Collection wordt een integraal onderdeel van je dagelijkse huidverzorging. Hydrateert perfect, voedt en geeft een onweerstaanbare geur van het parfum uit dezelfde reeks.

Over het merk Chloé

Vrijheid, lichtheid en vrouwelijkheid – die uitgangspunten zijn bij Chloé sinds de oprichting van het merk nog steeds van kracht. Het verhaal van Chloé begon in 1952 in Parijs. In dat jaar lanceerden Gabrielle Aghion en Jacques Lenoir een eigen modecollectie. Ze waren pioniers en lieten de strenge eisen van de haute couture varen, zodat ze hun klanten een comfortabele en begrijpelijke ready-to-wear-kledinglijn aan konden bieden.

In 1975 bracht het modehuis het eerste parfum uit: een geur die de romantische ziel van elke vrouw siert. Het merk Chloé concentreert zich als een van de weinige enkel en alleen op geuren voor vrouwen. In de wereld van Chloé heersen de vrouwen – zelfverzekerd, zorgeloos, romantisch en dromerig.

Door de lancering van het eau-de-toilette Chloé Chloé dat compromisloos vrouwelijkheid, tederheid en verleidelijkheid viert, verwierf het merk een onuitwisbare plaats in de geschiedenis van de parfumerie. De karakteristieke floraal-houtige geuren van Chloé zijn bij vrouwen over de hele wereld iconisch geworden.

Beoordeling Chloé Creme Collection

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!