Chloé Chloé Eau de Toilette Eau de Toilette voor Vrouwen

Chloé Chloé Eau de Toilette Eau de Toilette voor Vrouwen
Chloé Chloé Eau de Toilette Eau de Toilette voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
89,00

Je bespaart 61%
75 ml
34,80

Code: CHL0994 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 20-1-2021
Persoonlijk ophalen
woensdag 20-1-2021
UPS Air Mail
woensdag 20-1-2021

Beschrijving van het parfum Chloé Chloé Eau de Toilette
Samenstelling

Stel je een groot, met liefde geschonken boeket voor van de meest delicate rozen. Dat is hoe de vrouwengeur Chloé Eau de Toilette ruikt, die de elegante, romantische vrouw op het lijf geschreven is. De subtiele geurcompositie maakt van een doordeweekse dag een uitzonderlijke gebeurtenis. Want van romantiek en rozen is er nooit genoeg. 

  • lichte, bloemig-poederachtige geur
  • voor de elegante, romantische vrouw
  • vooral geschikt om overdag te dragen

Samenstelling van de geur:
In de opening van de geurcompositie word je bekoord door de citrustonen van bergamot en citroen en bedwelmende magnolia. Daarna treden de bloemnoten van roos en gardenia op de voorgrond. Het indrukwekkende slot behoort toe aan zijdezachte katoenplant en sensuele muskus. 

Het verhaal van de geur:
Chloé Eau de Toilette werd gelanceerd in het jaar 2015. Het gaat om een lichtere, luchtigere versie van de legendarische eau de parfum Chloé uit het jaar 2009. De chique flacon weerspiegelt de puur elegante geest van het Franse kledingmerk Chloé - het glas is delicaat geplooid en de hals van de flacon is versierd met een handgebonden strik in een tedere pastelkleur. 

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Magnolia , Citroen , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Roos , Gardenia
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Muskus , Katoen bloesem
Geursoort
bloemig

Over het merk Chloé

Vrijheid, lichtheid en vrouwelijkheid – die uitgangspunten zijn bij Chloé sinds de oprichting van het merk nog steeds van kracht. Het verhaal van Chloé begon in 1952 in Parijs. In dat jaar lanceerden Gabrielle Aghion en Jacques Lenoir een eigen modecollectie. Ze waren pioniers en lieten de strenge eisen van de haute couture varen, zodat ze hun klanten een comfortabele en begrijpelijke ready-to-wear-kledinglijn aan konden bieden.

In 1975 bracht het modehuis het eerste parfum uit: een geur die de romantische ziel van elke vrouw siert. Het merk Chloé concentreert zich als een van de weinige enkel en alleen op geuren voor vrouwen. In de wereld van Chloé heersen de vrouwen – zelfverzekerd, zorgeloos, romantisch en dromerig.

Door de lancering van het eau-de-toilette Chloé Chloé dat compromisloos vrouwelijkheid, tederheid en verleidelijkheid viert, verwierf het merk een onuitwisbare plaats in de geschiedenis van de parfumerie. De karakteristieke floraal-houtige geuren van Chloé zijn bij vrouwen over de hele wereld iconisch geworden.

Review Chloé Chloé Eau de Toilette