Chanel N°5

Deo met verstuiver voor Vrouwen 100 ml

Chanel N°5 Deo met verstuiver voor Vrouwen  100 ml
Chanel N°5 Deo met verstuiver voor Vrouwen  100 ml
Chanel N°5 Deo met verstuiver voor Vrouwen  100 ml
Deo met verstuiver voor Vrouwen 100 ml
44,00

Code: CHA0282 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
vrijdag 26-4-2019
Chanel N°5
Deo met verstuiver voor Vrouwen 100 ml | 44,00

Beschrijving van het parfum Chanel N°5

De deodorant met sproeier Chanel N°5 geeft je frisheid en benodigde energie. Wanneer hij wordt gebruikt in combinatie met de geur van dezelfde reeks, helpt hij de intensiteit ervan te bewaren gedurende de hele dag.

Samenstelling

Basisnoten
Sandelhout, Vanille, Vetiver
Hartnoten
Jasmijn, Roos
Topnoten
Aldehyden, Neroli, Ylang-Ylang

Over het merk Chanel

De oprichter van het merk Chanel, bijgenaamd de koningin van de mode, Gabrielle Bonheur Chanel, werd geboren in 1883 in het West-Franse stadje Saumur. Ze veroverde de modewereld pas in Parijs en dat deed ze met haar progressieve ontwerp van een kostuum met een pantalon en een rok.

Coco Chanel begon als barzangeres, waar ze ook haar bijnaam kreeg. Al in 1912 opende ze haar eerste modesalon en ze werkte zich als snel op tot erkend modeontwerpster. In het midden van de 20e eeuw gaf ze de trend aan in de haute couture en het merk Chanel werd gedragen door personen als Jacqueline Kennedy en Grace Kelly.

Het duurde niet lang of G.B. Chanel breidde haar belangstelling uit naar de cosmetica en de parfumerie. Het allereerste parfum van Chanel werd gelanceerd in 1921. Dat was het legendarische Chanel N° 5, dat tegenwoordig nog steeds een van de bekendste en best verkopende geuren ooit is. We kunnen gerust zeggen dat ook de parfums Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport en Chanel Gabrielle Chanel cultparfums geworden zijn.

Beoordeling Chanel N°5

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!