ChanelN°5 L'Eau On Hand Cream Handcrème met massagedisk

Chanel N°5 L'Eau On Hand Cream Handcrème met massagedisk
Chanel N°5 L'Eau On Hand Cream Handcrème met massagedisk
50 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: CHA10272

Vanaf nu gaan je handen niet alleen perfect gevoed zijn, maar ook onweerstaanbaar lekker ruiken. De geparfumeerde handcrème Chanel N°5 L'Eau On Hand Cream is een reddingsmiddel voor je huid en de geur streelt tegelijk je zinnen.

Kenmerken:

  • vult de geur uit dezelfde reeks aan
  • verhoogt de intensiteit van de geur uit dezelfde collectie
  • doet elke vrouw een plezier
  • laat de huid zacht en glad achter

Hoe te gebruiken:
Breng handcrème aan zoals nodig en masseer totdat de crème is geabsorbeerd.

Samenstelling

Huidtype
alle huidtypen

De oprichter van het merk Chanel, bijgenaamd de koningin van de mode, Gabrielle Bonheur Chanel, werd geboren in 1883 in het West-Franse stadje Saumur. Ze veroverde de modewereld pas in Parijs en dat deed ze met haar progressieve ontwerp van een kostuum met een pantalon en een rok.

Coco Chanel begon als barzangeres, waar ze ook haar bijnaam kreeg. Al in 1912 opende ze haar eerste modesalon en ze werkte zich als snel op tot erkend modeontwerpster. In het midden van de 20e eeuw gaf ze de trend aan in de haute couture en het merk Chanel werd gedragen door personen als Jacqueline Kennedy en Grace Kelly.

Het duurde niet lang of G.B. Chanel breidde haar belangstelling uit naar de cosmetica en de parfumerie. Het allereerste parfum van Chanel werd gelanceerd in 1921. Dat was het legendarische Chanel N° 5, dat tegenwoordig nog steeds een van de bekendste en best verkopende geuren ooit is. We kunnen gerust zeggen dat ook de parfums Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport en Chanel Gabrielle Chanel cultparfums geworden zijn.