Chanel Coco Mademoiselle

Bodyspray voor Vrouwen 100 ml

Chanel Coco Mademoiselle Bodyspray  voor Vrouwen  100 ml
Chanel Coco Mademoiselle Bodyspray  voor Vrouwen  100 ml
Chanel Coco Mademoiselle Bodyspray  voor Vrouwen  100 ml
Bodyspray voor Vrouwen 100 ml
39,70

Code: CHA2555 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 20-11-2018
Chanel Coco Mademoiselle
Bodyspray voor Vrouwen 100 ml | 39,70

Beschrijving van het parfum Chanel Coco Mademoiselle

De lichaamsspray Chanel Coco Mademoiselle Coco Mademoiselle is een perfecte aanvulling op de geur van dezelfde collectie. Laat de huid heerlijk geurend achter, waardoor hij je op elk moment van de dag een nieuwe portie energie en zelfbewustzijn geeft.

Over het merk Chanel

De oprichter van het merk Chanel, bijgenaamd de koningin van de mode, Gabrielle Bonheur Chanel, werd geboren in 1883 in het West-Franse stadje Saumur. Ze veroverde de modewereld pas in Parijs en dat deed ze met haar progressieve ontwerp van een kostuum met een pantalon en een rok.

Coco Chanel begon als barzangeres, waar ze ook haar bijnaam kreeg. Al in 1912 opende ze haar eerste modesalon en ze werkte zich als snel op tot erkend modeontwerpster. In het midden van de 20e eeuw gaf ze de trend aan in de haute couture en het merk Chanel werd gedragen door personen als Jacqueline Kennedy en Grace Kelly.

Het duurde niet lang of G.B. Chanel breidde haar belangstelling uit naar de cosmetica en de parfumerie. Het allereerste parfum van Chanel werd gelanceerd in 1921. Dat was het legendarische Chanel N° 5, dat tegenwoordig nog steeds een van de bekendste en best verkopende geuren ooit is. We kunnen gerust zeggen dat ook de parfums Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport en Chanel Gabrielle Chanel cultparfums geworden zijn.