Chanel Chance Eau TendreHaarparfum voor Vrouwen

Chanel Chance Eau Tendre Haarparfum voor Vrouwen
Chanel Chance Eau Tendre Haarparfum voor Vrouwen
35 ml
44,00

Code: CHA2301 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
PostNL
dinsdag 7-7-2020
UPS Air Mail
dinsdag 7-7-2020

Beschrijving van het parfum Chanel Chance Eau Tendre

De haargeur Chanel Chance Eau Tendre is een uitstekende aanvulling op het parfum uit dezelfde collectie. Is zeer haarvriendelijk, daarom kun je hem meerdere keren per dag gebruiken.

Over het merk Chanel

De oprichter van het merk Chanel, bijgenaamd de koningin van de mode, Gabrielle Bonheur Chanel, werd geboren in 1883 in het West-Franse stadje Saumur. Ze veroverde de modewereld pas in Parijs en dat deed ze met haar progressieve ontwerp van een kostuum met een pantalon en een rok.

Coco Chanel begon als barzangeres, waar ze ook haar bijnaam kreeg. Al in 1912 opende ze haar eerste modesalon en ze werkte zich als snel op tot erkend modeontwerpster. In het midden van de 20e eeuw gaf ze de trend aan in de haute couture en het merk Chanel werd gedragen door personen als Jacqueline Kennedy en Grace Kelly.

Het duurde niet lang of G.B. Chanel breidde haar belangstelling uit naar de cosmetica en de parfumerie. Het allereerste parfum van Chanel werd gelanceerd in 1921. Dat was het legendarische Chanel N° 5, dat tegenwoordig nog steeds een van de bekendste en best verkopende geuren ooit is. We kunnen gerust zeggen dat ook de parfums Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport en Chanel Gabrielle Chanel cultparfums geworden zijn.

Review Chanel Chance Eau Tendre