Chanel Allure Homme Édition Blanche Aftershave lotion voor Mannen

Chanel Allure Homme Édition Blanche Aftershave lotion  voor Mannen
Chanel Allure Homme Édition Blanche Aftershave lotion  voor Mannen
100 ml

Code: CHA0022 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving Chanel Allure Homme Édition Blanche
Samenstelling

Hij kalmeert je huid na het scheren, doet ze heerlijk ruiken en vult de geur uit dezelfde collectie perfect aan. De aftershave Chanel Allure Homme Édition Blanche is op maat gemaakt van de moderne man die zich graag goed verzorgt.

Kenmerken:

  • verfrist aangenaam
  • regenereert en vitaliseert de huid
  • kalmeert de huid
  • vult de geur uit dezelfde reeks aan

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Peper , Citroen
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Bergamot
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vanille , Ceder , Amber , Sandelhout , Vetiver
Consistentie
water

Over het merk Chanel

De oprichter van het merk Chanel, bijgenaamd de koningin van de mode, Gabrielle Bonheur Chanel, werd geboren in 1883 in het West-Franse stadje Saumur. Ze veroverde de modewereld pas in Parijs en dat deed ze met haar progressieve ontwerp van een kostuum met een pantalon en een rok.

Coco Chanel begon als barzangeres, waar ze ook haar bijnaam kreeg. Al in 1912 opende ze haar eerste modesalon en ze werkte zich als snel op tot erkend modeontwerpster. In het midden van de 20e eeuw gaf ze de trend aan in de haute couture en het merk Chanel werd gedragen door personen als Jacqueline Kennedy en Grace Kelly.

Het duurde niet lang of G.B. Chanel breidde haar belangstelling uit naar de cosmetica en de parfumerie. Het allereerste parfum van Chanel werd gelanceerd in 1921. Dat was het legendarische Chanel N° 5, dat tegenwoordig nog steeds een van de bekendste en best verkopende geuren ooit is. We kunnen gerust zeggen dat ook de parfums Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport en Chanel Gabrielle Chanel cultparfums geworden zijn.

Review Chanel Allure Homme Édition Blanche